G R A T I S verzending FLITS Sieraden veiling OOZZOO (Lunteren)

Veiling informatie

Kortlopende (6 etmalen) veiling van diverse nieuwe en uit nalatenschappen en boedels afkomstige sieraden en horloges. De kavels worden G R A T I S naar u verzonden! In deze veiling zijn uitsluitend kavels opgenomen die onder het MARGEREGELING systeem vallen. Deze regeling betekent dat bij bieding over het biedbedrag GEEN BTW hoeft te worden betaald.

Extra informatie

Wij gaan voor de verzending uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u voor 1600u de dag na einde van de veiling telefonisch of via email (LET OP! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland. Voor andere landen worden verzendkosten in rekening gebracht of kunnen de goederen worden afgehaald op 1 van de afhaaldagen in Lunteren. Alle informatie bij de kavels is naar beste kunnen en met de grootst mogelijke integriteit vermeld. Wanneer achter een omschrijving of woord een vraagteken is vermeld bestaat het vermoeden dat beschrevene juist is, maar zeker zijn we dan niet. Wanneer bij een kavel “Tax. waarde” is vermeld betreft dit een taxatiewaarde die door een deskundige is vastgesteld of een waarde waarvoor een soortgelijk kavel eerder is verkocht of geveild. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele schade en/of kleine manco’s. De horloges uit nalatenschappen in deze veiling werden voor zover bekend nog gebruikt. V.w.b. de werking kunnen wij echter geen garanties geven. Voor alle duidelijkheid geven wij nog aan dat bij uit nalatenschappen afkomstige kavels slechts weinig en alleen indicatieve informatie kan worden gegeven. Om die reden worden deze kavels ingezet voor een minimum van 1 euro. De werkelijke waarde van deze kavels kan variëren van enige tot vele euro’s. Wij vragen u nadrukkelijk om hiermee rekening te houden bij door u uitgebrachte biedingen. Verzending van kavels uit deze veiling zal eventueel worden gecombineerd met andere “gratis verzenden” veilingen van OOZZOO.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
woensdag 03 februari 2016
vanaf 14:00

Sluiting:
dinsdag 09 februari 2016
vanaf 19:30

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending

Algemene informatie

Aantal kavels:
199

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Dinsdag 09 februari 2016 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Afkomstig Nalatenschappen & Boedels

9 feb 2016 19:31 Gesloten

Armbanden

9 feb 2016 19:35 Gesloten

Colliers & Halskettingen

9 feb 2016 19:40 Gesloten

D Zilveren Sieraden

9 feb 2016 19:45 Gesloten

Halskettingen & Colliers

9 feb 2016 19:50 Gesloten

Uit Boedels & Nalatenschappen

9 feb 2016 19:57 Gesloten

Zilveren Sieraden

9 feb 2016 20:00 Gesloten

Gesponsorde links