Veiling van een recreatiewoning te Lunteren

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Recreatiewoning

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling een keurig afgewerkte recreatiewoning te Lunteren. De woning ligt aan het begin van recreatiepark “De Goudsberg” op een mooi perceel van ca.  388m2. Prijs is kosten koper; permanent wonen is niet toegestaan. Het opgeld bedraagt 2%

De onroerende zaak zal aan koper in eigendom worden overgedragen in de staat waarin deze zich bij het tot stand komen van de koopovereenkomst bevindt.

Aan verkoper is niet bekend dat in de roerend zaak asbest is verwerkt of dat er ondergrondse tanks voor opslaan vloeistoffen aanwezig zijn.

Kosten eigendomsoverdracht en die de notaris in rekening brengt zijn voor rekening koper. Koper dient binnen 24 uur na gunning 20% van de koopsom en het opgeld te betalen aan ProVeiling. Het resterende bedrag dient betaald te worden via de notaris bij het passeren van de akte van levering. Grond is eigendom. VVE bijdrage is € 600 per jaar. Attentie: einddatum, kijk en ophaaldag van deze veiling is gewijzigd.

Algemene informatie

Aantal kavels:
1

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Maandag 27 augustus 2018 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:30 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Hessenweg 83 -29
6741 JP , Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Recreatiewoning

27 aug 2018 20:00 11 dagen

Gesponsorde links