Veiling van diverse Rookovens, Garden Cooking, Vuurkorven & Schalen met gratis thuislevering binnen NL, m.u.v. de Waddeneilanden

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling diverse Rookovens, Garden Cooking, Vuurkorven & Schalen. In deze veiling wordt o.a. het volgende aangeboden: trendy buitenhaard met bakring; vuurschaal op voet; tuinhaard; vuurkorven; vonkenscherm etc.

Extra informatie

Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veiling via info@proveiling door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende! De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar gebieden / landen zoals aangegeven in de veiling informatie. Voor het verzenden naar niet genoemde gebieden / landen worden verzendkosten in rekening gebracht.

Eventuele reclames dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden. Reclames die na 48 uur worden gemeld kunnen niet meer in behandeling worden genomen. In het geval van zichtbare transport schade dient u het pakket te weigeren.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
vrijdag 29 november 2019
vanaf 15:30

Sluiting:
maandag 09 december 2019
vanaf 20:00

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis thuislevering binnen NL, excl. de Wadden-eilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
63

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Maandag 09 december 2019 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:30 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Rookoven & Barbecue

9 dec 2019 20:00 Gesloten

Tuinhaard

9 dec 2019 20:05 Gesloten

Vuurkorven

9 dec 2019 20:10 Gesloten

Vuurschalen

9 dec 2019 20:15 Gesloten