Functieomschrijving

Bedrijfsprofiel:

Ons bedrijf, ProVeiling.nl, is een online veilingbedrijf dat roerende zaken ter veiling aanbiedt. We werken landelijk met vestigingen in Gorredijk; Weesp en Apeldoorn

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een proactief administratief talent die dol is op cijfers en graag in een klein team aan de slag wil? Heb je een afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting en draai je je hand niet om voor het werken met geautomatiseerde boekhoudpakketten? Lees dan verder en reageer snel!

Wat ga je doen als Financieel Administratief Medewerker?

Je gaat aan de slag binnen een klein, slagvaardig team. Samen met je collega's zorg je voor een tijdige verwerking van in- en verkoopfacturen in Exact Online. Ook ben jij verantwoordelijk voor de eindafrekeningen van de veilingen voor de opdrachtgevers. Je bewaakt de betalingstermijnen en beheert en analyseert diverse geldstromen. Je ordent financiële gegevens in dossiers en houdt deze actueel en toegankelijk.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in een financiële richting en hebt kennis en ervaring met geautomatiseerde boekhoudpakketten, bij voorkeur Exact Online. Je bent op de hoogte van de administratieve richtlijnen en procedures en je werkt gestructureerd.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. Een marktconform salaris met de mogelijkheid om veel thuis te werken.

Ben jij de werknemer die wij zoeken?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met uitgebreide CV vóór 17 februari 2021. Je kunt je sollicitatie mailen naar info@proveiling.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Parttime uren: 10-20 per week

Deadline sollicitaties: 17-2-2021

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Proveiling

Gesponsorde links