Privacyverklaring

ProVeiling kan persoonsgegeven over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ons verstrekt. ProVeiling kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-          Uw voor- en achternaam

-          Uw geslacht

-          Uw adresgegevens

-          Uw telefoonnummer

-          Uw e-mailadres

-          Bedrijf (uitsluitend voor zakelijke klanten)

-          Uw BTW-nummer (uitsluitend voor zakelijke klanten)

-          Uw KvK-nummer (uitsluitend voor zakelijke klanten)

 

Waarom ProVeiling gegevens nodig heeft

ProVeiling verwerkt uw persoonsgegevens om onze diensten te kunnen leveren, telefonisch contact met u op te kunnen nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen en/of te informeren.

Daarnaast kan ProVeiling uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van uitvoeren van een met u te sluiten of gesloten koopovereenkomst.

ProVeiling voert marketinganalyses, klantanalyses en marktonderzoek uit. Hiermee verbeteren wij onze dienstverlening en zijn wij in staat om u doelgericht over aankomende en lopende veilingen te informeren.

Hoe lang ProVeiling gegevens bewaart

ProVeiling bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. ProVeiling eerbiedigt de wettelijke bewaartermijnen. Hieronder vallen onder andere facturen en alle persoonsgegevens die op de facturen staan.

 

Delen met anderen

ProVeiling verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een koopovereenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van ProVeiling worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die u browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiervoor gebruiken we onder andere cookies. ProVeiling gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

ProVeiling maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ProVeiling bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ProVeiling te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ProVeiling heeft hier geen invloed op.

ProVeiling heeft Google geen toestemming gegeven om via ProVeiling verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt uw gegevens inzien en corrigeren als u ingelogd bent. Stuur voor het verwijderen van uw gegevens een e-mail naar info@proveiling.nl of maak gebruik van het contactformulier. ProVeiling zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Indien u geen nieuwsbrief en/of andere mailingen van ProVeiling wenst te ontvangen, kunt u dat op ‘Mijn ProVeiling’ kenbaar maken als u bent ingelogd.

Gesponsorde links