Attentie! Veiling Pallet Desinfectant met VASTE PRIJS i.v.m. Corona Omstandigheden

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Desinfectant

Veiling informatie

Attentie: eindtijd van deze veiling is gewijzigd! In opdracht van een derde partij bieden wij Desinfectant voor beroepsmatig, industrieel en consumenten gebruik. Het Desinfectant is gebaseerd op Natriumhypochloriet volgens registratienummer 13732 N ter bestrijding van bacteriën, gisten en virussen.

 

Extra informatie:

 

LET OP! In verband met de huidige situatie en bij uitzondering geldt voor deze veiling alleen de prijs van het minimum bod.  Doorbieden daarna heeft geen zin. Gegund wordt aan diegene die het eerst de minimumprijs biedt. Ophalen en verzenden kan zo snel mogelijk in overleg.  De derde partij zal gedurende de komende dagen meer voorraad proberen te leveren. De prijs in inclusief transport á 75 euro. Prijs van een 1 liter fles (zonder spuitkop) is 7,20 exclusief BTW. In geval van ophalen worden de transportkosten verrekend.

Extra informatie

Extra informatie:

 

LET OP! In verband met de huidige situatie en bij uitzondering geldt voor deze veiling alleen de prijs van het minimum bod.  Doorbieden daarna heeft geen zin. Gegund wordt aan diegene die het eerst de minimumprijs biedt. Ophalen en verzenden kan zo snel mogelijk in overleg.  De derde partij zal gedurende de komende dagen meer voorraad proberen te leveren. De prijs in inclusief transport á 75 euro. Prijs van een 1 liter fles is 7,20 exclusief BTW. In geval van ophalen worden de transportkosten verrekend.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
zondag 22 maart 2020
vanaf 15:30

Sluiting:
vrijdag 27 maart 2020
vanaf 10:30

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
In overleg nader te bepalen

Algemene informatie

Aantal kavels:
10

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank, Pin en Contant

Locatie

Meander 32
92, 9231DB

Categorie Einde vanaf Nog

Desinfectant

27 mrt 2020 10:30 Gesloten

Gesponsorde links