Professionele desinfectie handlotion voor beroepsmatig, industrieel en consumenten gebruik; om prijs opdrijving te voorkomen wordt het eerste bod gegund (€ 7,25 of € 8,25 per liter incl. verzending, er wordt geen opgeld gerekend)

Veiling informatie

Een inbrengende partij heeft zijn bestaande productielijnen wegens Corona ten koste van bedrijfscontinuïteit moeten sluiten. Vanwege de grote vraag naar desinfectiemiddel en omdat de bedrijfsruimte zich hier voor leent is vanaf vorige week overgegaan tot het produceren en toeleveren van professionele desinfectiemiddel ten behoeve van ziekenhuizen, apotheken, politie, overige vitale instanties en belanghebbenden om bij te dragen aan de vraag. Deze partijen worden actief benaderd en bevoorraad. Het betreft grootverpakkingen waardoor het desinfectant alleen verkrijgbaar is in 1 liter flessen met dop (zonder spuitkop). Het middel is ondertussen geleverd aan meerdere ziekenhuizen; politiebureaus etc. Voorlopig is er voorraad genoeg voor overige belanghebbenden. Als de situatie anders wordt dan zullen vitale instanties voorrang krijgen. De desinfectielotion is gebaseerd op Natriumhypochloriet ter bestrijding van bacteriën, gisoten en virussen en is voor professioneel en consumenten gebruik. Er wordt voorlopig genoeg geproduceerd om aan de vraag voor ziekenhuizen en overige vitale instanties te voldoen. Als er tekort ontstaat krijgen deze instanties voorrang. Certificering geldt alleen voor Nederland. Prijs is vast, er worden geen veilingkosten in rekening gebracht en prijsopdrijving wordt niet geaccepteerd. Gratis weggeven zou helemaal fantastisch zijn, dit bedrijf met 15 man personeel mag echter hopen dat het zelf de crisis overleeft. Wellicht ken je instanties die belang hebben. Mailen via de servicedesk mag ook. De prijs van 1 liter handlotion is 8,25 euro bij doos afname en 7,25 euro bij afname halve en/of hele pallet, verkoop per 1 doos van 8 flessen, 2 dozen van 8 flessen (16), 3 dozen van 8 flessen (24), 4 dozen van 8 flessen (32), 5 dozen van 8 flessen (40), 10 dozen van 8 flessen (80), 30 dozen van 8 flessen (halve pallet) of 60 dozen van 8 flessen (hele pallet). Prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief BTW. Attentie: fles kan afwijken van de foto, inhoud en functionaliteit zijn gelijkwaardig.

Extra informatie

Attentie: kavelprijs is incl. gratis verzending binnen 48 uur na ontvangst van de betaling in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Afhalen mogelijk in overleg met de Servicedesk.

Let op: op locatie is het Niet mogelijk om contant te betalen, betaling uitsluitend via pin!

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
vrijdag 03 april 2020
vanaf 10:00

Sluiting:
zondag 05 april 2020
vanaf 18:00

Kijkdag(en):
vrijdag 03 april 2020
van 16:15 tot 16:30

Ophaaldag(en):
maandag 06 april 2020
van 14:00 tot 15:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
270

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank, Pin en Contant

Locatie

Meander 32
9231DB, Surhuisterveen

Gesponsorde links