Boeken (o.a. antieke) uit nalatenschappen e.d. Gratis verzending in Nederland (m.u.v. eilanden) v.a. €25. OOZZOO Lunteren

Veiling informatie

Veiling van boeken (o.a. antieke) uit boedelruimingen e.d. Uw gewonnen kavels zullen u in Nederland, helaas m.u.v. de eilanden, gratis worden toegezonden bij een minimale orderwaarde van €25,00. Lees ook de aanvullende informatie i.v.m. combinatiemogelijkheden gratis verzending. U hoeft over de kavels, i.v.m. margeregeling, geen BTW te betalen.

Extra informatie

Attentie: Lees de aanvullende veilinginformatie in de categorie “Extra veilinginformatie OOZZOO, Lunteren”.

Zie onder “huidige veilingen” ook onze andere OOZZOO veilingen in Lunteren.

 

Verzending:

 

Wanneer sprake is van verzending gaan wij voor de verzending van orders uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling telefonisch of via email (let op! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. •     

 

Velen van u maken gebruik maken van de mogelijkheid om kavels uit één of meerdere veilingen gratis toegestuurd te krijgen. Wij moeten, om dit goed voor u te kunnen regelen, wachten met verzenden tot na de afhaaldag van de betreffende veilingen. Wij versturen deze orders binnen 5 werkdagen na de afhaaldag van betreffende veilingen.

 

Verzending of transport is altijd, ook bij “gratis verzendveilingen” voor uw risico. Wanneer u geen risico wilt lopen kunt u uw kavels altijd, dit geldt ook voor alle “gratis verzendveilingen”, op 1 van onze afhaaldagen zelf afhalen of laten halen. Indien u kavels waarvoor gratis verzending geldt zelf wilt afhalen of laten afhalen dient u ons dit binnen 24 uur na einde van de veiling via email info@oozzoo.nl te melden.

 

Gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland. excl. de eilanden. Voor verzenden naar België of Duitsland rekenen wij € 15,00 per zending. Naar andere landen verzenden wij niet. Voor verzenden naar de Nederlandse eilanden rekenen wij (=ons extra kostprijstarief van vervoerder) € 12,00. Een verzendorder kunt u aanvragen na betaling van de order.

 

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden” veilingen die ook deze week zijn gesloten kavels heeft verkregen, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending. In dat geval geldt dus geen orderminimum voor deze veiling.

 

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden met minimale orderwaarde” veilingen die ook deze week zijn gesloten, kavels heeft verkregen en de totale orderwaarde van deze veilingen boven het benodigde minimum komt, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending.

 

Wanneer u de minimale orderwaarde voor gratis verzending niet heeft bereikt, bewaren wij, na ontvangst van uw betaling, graag uw order tot een eventuele nieuwe order van u voor een volgende veiling waarvoor “gratis verzenden” of “gratis verzenden met minimale orderwaarde” geldt. Als dan de minimale orderwaarde, voor dit soort combinaties geldt altijd een minimum orderwaarde van € 25,00, is bereikt of als dat een “gratis verzenden” veiling betreft, sturen wij u het geheel dan alsnog gratis toe.

 

Bezorging van orders waarvoor het benodigde minimumbedrag niet is behaald is na betaling van onze inpak- en verzendkosten, op aanvraag via email info@oozzoo.nl ontvangt u van ons hiervoor een factuur, natuurlijk ook mogelijk.

 

Orders bewaren:

 

Wanneer een afhaaldag u niet schikt is het voor ons, mits u dit ons via email info@oozzoo.nl tijdig meldt, geen enkel probleem om uw order tot 1 van onze volgende kijk- of afhaaldagen (zie OOZZOO veilingen onder “huidige veilingen” op de site) te bewaren.

 

Wij kunnen orders maximaal 1 maand gratis voor u bewaren. Na die maand rekenen wij per week € 10,00 per order bewaarkosten. Wanneer de bewaarkosten gelijk of groter zijn aan het totaal biedbedrag van uw order(s) zullen wij de kavels uit uw order, zonder verder bericht, opnieuw veilen.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 16 juni 2022
vanaf 12:00

Sluiting:
zondag 26 juni 2022
vanaf 19:30

Kijkdag(en):
woensdag 22 juni 2022
van 15:00 tot 17:00

Ophaaldag(en):
donderdag 30 juni 2022
van 15:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
96

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5A
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Antiek, Oud Of Gewoon Mooi

26 jun 2022 19:30 Gesloten

Geschiedenis En Kunstboeken

26 jun 2022 19:35 Gesloten

Kookboeken, E.D.

26 jun 2022 19:40 Gesloten

Literatuur, Romans, Gedichten E.D.

26 jun 2022 19:45 Gesloten

Naslagwerken En Instructieboeken

26 jun 2022 19:50 Gesloten

Naslagwerken En Instructieboeken 2

26 jun 2022 19:55 Gesloten

Oude, Antieke Boeken E.D.

26 jun 2022 20:00 Gesloten

ZZ Extra Veilinginformatie OOZZOO, Lunteren

26 jun 2022 20:05 Gesloten

Gesponsorde links