Antiek, curiosa, e.d. Gratis verzending in Nederland (m.u.v. eilanden) vanaf €25. OOZZOO Lunteren.

Veiling informatie

Veiling van Antiek, Curiosa, Gadgets, Collectables, huisraad, e.d. uit boedelruimingen, handelsvoorraden e.d. Uw gewonnen kavels zullen u, bij een orderwaarde van minimaal € 25,00 in Nederland, helaas m.u.v. de eilanden, gratis worden toegezonden. Lees ook de aanvullende informatie i.v.m. combinatiemogelijkheden gratis verzending. U hoeft over de kavels, i.v.m. margeregeling, geen BTW te betalen.

Extra informatie

Attentie: Lees de aanvullende veilinginformatie in de categorie “Extra veilinginformatie OOZZOO, Lunteren”.

Zie onder “huidige veilingen” ook onze andere OOZZOO veilingen in Lunteren.

 

Verzending:

 

Wanneer sprake is van verzending gaan wij voor de verzending van orders uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling telefonisch of via email (let op! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. •     

 

Velen van u maken gebruik maken van de mogelijkheid om kavels uit één of meerdere veilingen gratis toegestuurd te krijgen. Wij moeten, om dit goed voor u te kunnen regelen, wachten met verzenden tot na de afhaaldag van de betreffende veilingen. Wij versturen deze orders binnen 5 werkdagen na de afhaaldag van betreffende veilingen.

 

Verzending of transport is altijd, ook bij “gratis verzendveilingen” voor uw risico. Wanneer u geen risico wilt lopen kunt u uw kavels altijd, dit geldt ook voor alle “gratis verzendveilingen”, op 1 van onze afhaaldagen zelf afhalen of laten halen. Indien u kavels waarvoor gratis verzending geldt zelf wilt afhalen of laten afhalen dient u ons dit binnen 24 uur na einde van de veiling via email info@oozzoo.nl te melden.

 

Gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland. excl. de eilanden. Voor verzenden naar België of Duitsland rekenen wij € 15,00 per zending. Naar andere landen verzenden wij niet. Voor verzenden naar de Nederlandse eilanden rekenen wij (=ons extra kostprijstarief van vervoerder) € 12,00. Een verzendorder kunt u aanvragen na betaling van de order.

 

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden” veilingen die ook deze week zijn gesloten kavels heeft verkregen, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending. In dat geval geldt dus geen orderminimum voor deze veiling.

 

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden met minimale orderwaarde” veilingen die ook deze week zijn gesloten, kavels heeft verkregen en de totale orderwaarde van deze veilingen boven het benodigde minimum komt, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending.

 

Wanneer u de minimale orderwaarde voor gratis verzending niet heeft bereikt, bewaren wij, na ontvangst van uw betaling, graag uw order tot een eventuele nieuwe order van u voor een volgende veiling waarvoor “gratis verzenden” of “gratis verzenden met minimale orderwaarde” geldt. Als dan de minimale orderwaarde, voor dit soort combinaties geldt altijd een minimum orderwaarde van € 25,00, is bereikt of als dat een “gratis verzenden” veiling betreft, sturen wij u het geheel dan alsnog gratis toe.

 

Bezorging van orders waarvoor het benodigde minimumbedrag niet is behaald is na betaling van onze inpak- en verzendkosten, op aanvraag via email info@oozzoo.nl ontvangt u van ons hiervoor een factuur, natuurlijk ook mogelijk.

 

Orders bewaren:

 

Wanneer een afhaaldag u niet schikt is het voor ons, mits u dit ons via email info@oozzoo.nl tijdig meldt, geen enkel probleem om uw order tot 1 van onze volgende kijk- of afhaaldagen (zie OOZZOO veilingen onder “huidige veilingen” op de site) te bewaren.

 

Wij kunnen orders maximaal 1 maand gratis voor u bewaren. Na die maand rekenen wij per week € 10,00 per order bewaarkosten. Wanneer de bewaarkosten gelijk of groter zijn aan het totaal biedbedrag van uw order(s) zullen wij de kavels uit uw order, zonder verder bericht, opnieuw veilen.

 

Algemeen:

 

Veel van de soort kavels in deze veiling zult u ook vinden bij traditionele veilinghuizen en gespecialiseerde online veilingbedrijven. Wij zijn geen taxateurs en hebben beperkte kennis van de te veilen kavels. Daarom kunnen wij met zeer lage minimums starten. Uw bieding op onze kavels is bindend. Daarom nodigen wij, ter voorkoming van teleurstellingen, heel graag uit om, voordat u gaat bieden, op onze kijkdagen zelf te controleren of onze omschrijvingen en waarderingen juist zijn. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele herkende schade en/of kleine manco’s.

 

Doordat wij met zeer lage startbiedingen willen werken is het voor ons niet mogelijk om bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. uit de hoezen te halen. Wij beoordelen dus niet of er inhoud is en wat de staat van de inhoud is. Wanneer u biedt op bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. is het goed om hier mee rekening te houden. Indien u zeker wilt zijn van de kwaliteit van bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. nodigen wij u van harte uit om onze kijkdag te bezoeken.

 

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
dinsdag 12 juli 2022
vanaf 11:00

Sluiting:
maandag 08 augustus 2022
vanaf 19:00

Kijkdag(en):
woensdag 03 augustus 2022
van 15:00 tot 17:00

Ophaaldag(en):
vrijdag 12 augustus 2022
van 15:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
213

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5A
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Antiek, Oud, Of Gewoon Mooi

8 aug 2022 19:00 Gesloten

Beelden, Sculpturen, E.D.

8 aug 2022 19:05 Gesloten

Blikken Auto's, Motoren, Vliegtuigen, E.D.

8 aug 2022 19:10 Gesloten

Curiosa, Diversen, E.D.

8 aug 2022 19:15 Gesloten

Die-Cast Schaalmodellen Auto's E.D.

8 aug 2022 19:20 Gesloten

Gadgets, Gimmicks, Reclame, E.D

8 aug 2022 19:25 Gesloten

Kristal, Glas, E.D. (W.O. Antiek)

8 aug 2022 19:30 Gesloten

Porselein En Aardewerk (W.O. Oosters En Antiek)

8 aug 2022 19:35 Gesloten

Schilderijen, Etsen, Prenten, Wandversieringen, E.D.

8 aug 2022 19:40 Gesloten

Vintage

8 aug 2022 19:45 Gesloten

Zilver, Verzilverd E.D. (W.O. Antiek)

8 aug 2022 19:50 Gesloten

ZZ Extra Veilinginformatie OOZZOO, Lunteren

8 aug 2022 19:55 Gesloten

Gesponsorde links