Kringloopveiling. OOZZOO Lunteren.

Veiling informatie

Let-op-geen-verzending-mogelijk! Veiling van huisraad, gereedschap, antiek, curiosa, sieraden, e.d. uit boedelruimingen e.d. U hoeft over de kavels, i.v.m. margeregeling, geen BTW te betalen. De veilinglocatie ligt in het midden van ons land aan de snelweg A30 en is vanuit alle richtingen zeer makkelijk bereikbaar! Zie in de lijst “huidige veilingen” op de site ook onze andere OOZZOO veilingen in Lunteren.

Extra informatie

Let-op-geen-verzending-door-ons-mogelijk!!

 

Attentie: Lees de aanvullende veilinginformatie in de categorie “Extra veilinginformatie OOZZOO, Lunteren”.

Zie onder “huidige veilingen” ook onze andere OOZZOO veilingen in Lunteren.

 

Verzending niet mogelijk:

 

Zoals o.a. in de koptekst bij de veiling vermeld, is door de aard van de kavels (formaat, kwetsbaarheid, kwantiteit, gewicht, e.d.)  geen verzending door ons mogelijk. Wij kunnen alleen pakketvervoer verzorgen. Kavels uit deze veiling zijn niet geschikt om als pakket vervoerd te worden. Kavels uit deze veiling dient u zelf af te halen of te laten transporteren door een specialist zoals bijvoorbeeld Auction Logistics (www.auctionlogistics.nl). 

 

Algemeen:

 

Veel van de soort kavels in deze veiling zult u ook vinden bij traditionele veilinghuizen  en gespecialiseerde online veilingbedrijven. Wij zijn geen taxateurs en hebben beperkte kennis van de te veilen kavels. Daarom kunnen wij met zeer lage minimums starten. Uw bieding op onze kavels is bindend. Daarom nodigen wij u, ter voorkoming van teleurstellingen, heel graag uit om, voordat u gaat bieden, op onze kijkdagen zelf te controleren of onze omschrijvingen en waarderingen juist zijn. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele herkende schade en/of kleine manco’s.

 

Doordat  wij met zeer lage startbiedingen willen werken is het voor ons niet mogelijk om bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. uit de hoezen te halen. Wij beoordelen dus niet of er inhoud is en wat de staat van de inhoud is. Wanneer u biedt op bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. is het goed om hier mee rekening te houden.  Indien u zeker wilt zijn van de kwaliteit van bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. nodigen wij u van harte uit om onze kijkdag te bezoeken.

 

Orders bewaren:

 

Wanneer een afhaaldag u niet schikt is het voor ons, mits u dit ons via email  info@oozzoo.nl tijdig meldt, geen enkel probleem om uw order tot 1 van onze volgende kijk- of afhaaldagen (zie OOZZOO veilingen onder “huidige veilingen” op de site) te bewaren.

 

Wij kunnen orders maximaal 1 maand gratis voor u bewaren. Na die maand rekenen wij per week € 10,00 per order bewaarkosten. Wanneer de bewaarkosten gelijk of groter zijn aan het totaal biedbedrag van uw order(s) zullen wij de kavels uit uw order, zonder verder bericht, opnieuw veilen.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
dinsdag 24 januari 2023
vanaf 12:00

Sluiting:
zaterdag 04 februari 2023
vanaf 19:00

Kijkdag(en):
woensdag 01 februari 2023
van 15:00 tot 17:00

Ophaaldag(en):
vrijdag 10 februari 2023
van 15:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
70

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5A
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Beelden En Sculpturen

4 feb 2023 19:00 3 dagen

Curiosa, Diversen, E.D.

4 feb 2023 19:05 3 dagen

Porselein En Aardewerk (W.O. Oosters En Antiek)

4 feb 2023 19:10 3 dagen

Schilderijen, Etsen, Prenten, Wandversieringen, E.D.

4 feb 2023 19:15 3 dagen

ZZ Extra Veilinginformatie OOZZOO, Lunteren

4 feb 2023 19:20 3 dagen

Gesponsorde links