Veiling van diverse Munten & Postzegels (Verzendveiling)

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Munten
Postzegels

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling o.a.: Nederlandse 5 gulden munten | Munten 75 jaar vrijheid | Onbeschreven Nederlandse eerste dag enveloppen & Importa FDC-album | Getaxeerde postfrisse postzegelcollectie Nederland | Muntencollectie Nederland Waterland etc.

*Voor de verzending wordt er € 8,95 of 11.95 excl. BTW per kavel aan handelingskosten in rekening gebracht. Afhalen is niet mogelijk! Dit is een openbare veiling, waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het herroepingsrecht kunnen worden geretourneerd. Het is mogelijk dat u ten overstaan van een veilingmeester persoonlijk aanwezig kunt zijn bij de sluiting van de veiling en dat u op locatie een bod kunt uitbrengen. Uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan sluiting van de veiling dient u zich aan te melden via info@proveiling met het verzoek of u hiervan gebruik wenst te maken.

Extra informatie

*Voor de verzending wordt er € 8,95 of 11.95 excl. BTW per kavel aan handelingskosten in rekening gebracht. Afhalen is niet mogelijk!


Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veilig telefonisch of via email door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende!

Dit is een openbare veiling, waardoor de kavels in deze veiling niet op basis van het herroepingsrecht kunnen worden geretourneerd. Het is mogelijk dat u ten overstaan van een veilingmeester persoonlijk aanwezig kunt zijn bij de sluiting van de veiling en dat u op locatie een bod kunt uitbrengen. Uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan sluiting van de veiling dient u zich aan te melden via info@proveiling met het verzoek of u hiervan gebruik wenst te maken.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
vrijdag 15 september 2023
vanaf 16:30

Sluiting:
woensdag 27 september 2023
vanaf 20:00

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Verzendveiling

Algemene informatie

Aantal kavels:
19

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Munten

27 sep 2023 20:02 Gesloten

Postzegels

27 sep 2023 20:05 Gesloten

Gesponsorde links