Antiek, curiosa, e.d. uit nalatenschappen (incl. legaat aan Artsen zonder Grenzen) e.d. Gratis verzending in Nederland vanaf € 29,95. OOZZOO Lunteren.

Veiling informatie

Veiling van antiek, curiosa, sieraden, huisraad, gereedschap, e.d. uit boedelruimingen en uit een legaat van een zeer welgestelde Luxemburgse familie aan Artsen zonder Grenzen e.d. Uw gewonnen kavels zullen u in Nederland, gratis worden toegezonden bij een minimale orderwaarde van € 29,95.

Lees ook de aanvullende informatie i.v.m. combinatiemogelijkheden gratis verzending.
U hoeft over de kavels, i.v.m. margeregeling, geen BTW te betalen.

Extra informatie

Attentie: Lees de aanvullende veilinginformatie in de categorie “Extra veilinginformatie OOZZOO, Lunteren”.

Zie onder “huidige veilingen” ook onze andere OOZZOO veilingen in Lunteren.

 

Verzending:

 

Wanneer sprake is van verzending gaan wij voor de verzending van orders uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling telefonisch of via email (let op! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. •     

 

Wij verzenden voornamelijk via DPD. Vanuit DPD krijgt u op de dag voor aflevering een email waarin de levering wordt aangekondigd. Deze email bevat een link waarmee u uw pakket kunt volgen. Ook bevat deze email een link waarmee u zelf DPD eventueel andere instructies voor de aflevering kunt geven. Op de ochtend van de dag van aflevering ontvangt u nogmaals een email met nadere informatie. Ook deze email bevat een link waarmee u zelf DPD eventueel andere instructies voor de aflevering kunt geven. Indien u, ondanks deze beide emails, toch bij aflevering niet thuis bent doet DPD een niet thuis bericht in uw brievenbus en levert u pakket daarna af bij het dichtstbijzijnde Pickup Parcelshop. U kunt het pakket daar binnen 7 kalenderdagen ophalen. Wanneer u het pakket niet binnen deze 7 kalenderdagen afhaalt zal DPD het pakket daarna aan ons retourneren. Wanneer u in dat geval het pakket opnieuw toegestuurd wilt krijgen kan dat alleen tegen betaling van de dan bij ons geldende verzendkosten. Uiteraard kunt u uw pakket ook alsnog op de eerstvolgende kijk- of afhaaldag ophalen.  Indien uw pakket bij ons retour komt bewaren wij dat gratis 2 weken voor u. Na die 2 weken rekenen wij € 10,00 per week als bewaarkosten. Wanneer de bewaarkosten groter zijn dan de orderwaarde veilen wij, zonder verder bericht, de kavels van betreffende order(s), ter dekking van de bewaarkosten, opnieuw.

 

Velen van u maken gebruik maken van de mogelijkheid om kavels uit één of meerdere veilingen gratis toegestuurd te krijgen. Wij moeten, om dit goed voor u te kunnen regelen, wachten met verzenden tot na de afhaaldag van de betreffende veilingen. Wij versturen deze orders binnen 5 werkdagen na de afhaaldag van betreffende veilingen.

 

Verzending of transport is altijd, ook bij “gratis verzendveilingen” voor uw risico. Wanneer u geen risico wilt lopen kunt u uw kavels altijd, dit geldt ook voor alle “gratis verzendveilingen”, op 1 van onze afhaaldagen zelf afhalen of laten halen. Indien u kavels waarvoor gratis verzending geldt zelf wilt afhalen of laten afhalen dient u ons dit binnen 24 uur na einde van de veiling via email info@oozzoo.nl te melden.

 

Gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland. Voor verzenden naar België of Duitsland rekenen wij € 15,00 per zending. Naar andere landen verzenden wij niet. Een verzendorder kunt u aanvragen na betaling van de order.

 

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden” veilingen die ook deze week zijn gesloten kavels heeft verkregen, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending. In dat geval geldt dus geen orderminimum voor deze veiling.

 

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden met minimale orderwaarde” veilingen die ook deze week zijn gesloten, kavels heeft verkregen en de totale orderwaarde van deze veilingen boven het benodigde minimum komt, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending.

 

Wanneer u de minimale orderwaarde voor gratis verzending niet heeft bereikt, bewaren wij, na ontvangst van uw betaling, graag uw order tot een eventuele nieuwe order van u voor een volgende veiling waarvoor “gratis verzenden” of “gratis verzenden met minimale orderwaarde” geldt. Als dan de minimale orderwaarde, voor dit soort combinaties geldt altijd een minimum orderwaarde van € 29,95, is bereikt of als dat een “gratis verzenden” veiling betreft, sturen wij u het geheel dan alsnog gratis toe.

 

Bezorging van orders waarvoor het benodigde minimumbedrag niet is behaald is na betaling van onze inpak- en verzendkosten, op aanvraag via email info@oozzoo.nl ontvangt u van ons hiervoor een factuur, natuurlijk ook mogelijk.

 

Orders bewaren:

 

Wanneer een afhaaldag u niet schikt is het voor ons, mits u dit ons via email info@oozzoo.nl tijdig meldt, geen enkel probleem om uw order tot 1 van onze volgende kijk- of afhaaldagen (zie OOZZOO veilingen onder “huidige veilingen” op de site) te bewaren.

 

Wij kunnen orders maximaal 1 maand gratis voor u bewaren. Na die maand rekenen wij per week € 10,00 per order bewaarkosten. Wanneer de bewaarkosten gelijk of groter zijn aan het totaal biedbedrag van uw order(s) zullen wij de kavels uit uw order, zonder verder bericht, opnieuw veilen.

 

Algemeen:

 

Veel van de soort kavels in deze veiling zult u ook vinden bij traditionele veilinghuizen en gespecialiseerde online veilingbedrijven. Wij zijn geen taxateurs en hebben beperkte kennis van de te veilen kavels. Daarom kunnen wij met zeer lage minimums starten. Uw bieding op onze kavels is bindend. Daarom nodigen wij, ter voorkoming van teleurstellingen, heel graag uit om, voordat u gaat bieden, op onze kijkdagen zelf te controleren of onze omschrijvingen en waarderingen juist zijn. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele herkende schade en/of kleine manco’s.

 

Doordat wij met zeer lage startbiedingen willen werken is het voor ons niet mogelijk om bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. uit de hoezen te halen. Wij beoordelen dus niet of er inhoud is en wat de staat van de inhoud is. Wanneer u biedt op bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. is het goed om hier mee rekening te houden. Indien u zeker wilt zijn van de kwaliteit van bijvoorbeeld LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. nodigen wij u van harte uit om onze kijkdag te bezoeken.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
vrijdag 28 juni 2024
vanaf 10:00

Sluiting:
woensdag 10 juli 2024
vanaf 19:30

Kijkdag(en):
woensdag 03 juli 2024
van 15:00 tot 17:00

Ophaaldag(en):
maandag 15 juli 2024
van 15:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
194

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5A
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Beelden, Sculpturen, E.D.

10 jul 2024 19:30 Gesloten

Boedel Artsen Zonder Grenzen

10 jul 2024 19:41 Gesloten

Curiosa, Diversen, E.D.

10 jul 2024 19:43 Gesloten

Eerdere Kavels Nu Startbod € 0,01

10 jul 2024 19:45 Gesloten

Kristal, Glas, E.D. (W.O. Antiek)

10 jul 2024 19:50 Gesloten

Porselein En Aardewerk (W.O. Oosters En Antiek)

10 jul 2024 19:55 Gesloten

Schilderijen, Etsen, Prenten, Wandversieringen, E.D.

10 jul 2024 20:00 Gesloten

Z. Antiek, Oud, Of Gewoon Mooi

10 jul 2024 20:05 Gesloten

Zilver, Verzilverd, E.D. (W.O. Antiek)

10 jul 2024 20:10 Gesloten

ZZ Extra Veilinginformatie OOZZOO, Lunteren

10 jul 2024 20:15 Gesloten

Gesponsorde links