Barvoorraad uit een legaat van een zeer welgestelde Luxemburgse familie aan Artsen zonder Grenzen. Startbod €1,00.

Veiling informatie

Veiling van de barvoorraad uit een legaat van een zeer welgestelde Luxemburgse familie aan Artsen zonder Grenzen /Medicins san Frontiers Luxemburg.

Verzending in Europa is tegen betaling van inpak- en verzendkosten, die u na sluiting van de veiling via email aan info@oozzoo.nl per order kunt opvragen, mogelijk. U hoeft over de kavels, i.v.m. margeregeling, geen BTW te betalen.

Extra informatie

Attentie: Lees de aanvullende veilinginformatie in de categorie “Extra veilinginformatie OOZZOO, Lunteren”.

Zie onder “huidige veilingen” ook onze andere OOZZOO veilingen in Lunteren.

 

Verzending:

 

Wanneer sprake is van verzending gaan wij voor de verzending van orders uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling telefonisch of via email (let op! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. •     

 

Verzending in Europa is tegen betaling van inpak- en verzendkosten, die u na sluiting van de veiling, via email aan info@oozzoo.nl per order kunt opvragen, mogelijk

 

Wij verzenden voornamelijk via DPD. Vanuit DPD krijgt u op de dag voor aflevering een email waarin de levering wordt aangekondigd. Deze email bevat een link waarmee u uw pakket kunt volgen. Ook bevat deze email een link waarmee u zelf DPD eventueel andere instructies voor de aflevering kunt geven. Op de ochtend van de dag van aflevering ontvangt u nogmaals een email met nadere informatie. Ook deze email bevat een link waarmee u zelf DPD eventueel andere instructies voor de aflevering kunt geven. Indien u, ondanks deze beide emails, toch bij aflevering niet thuis bent doet DPD een niet thuis bericht in uw brievenbus en levert u pakket daarna af bij het dichtstbijzijnde Pickup Parcelshop. U kunt het pakket daar binnen 7 kalenderdagen ophalen. Wanneer u het pakket niet binnen deze 7 kalenderdagen afhaalt zal DPD het pakket daarna aan ons retourneren. Wanneer u in dat geval het pakket opnieuw toegestuurd wilt krijgen kan dat alleen tegen betaling van de dan bij ons geldende verzendkosten. Uiteraard kunt u uw pakket ook alsnog op de eerstvolgende kijk- of afhaaldag ophalen.  Indien uw pakket bij ons retour komt bewaren wij dat gratis 2 weken voor u. Na die 2 weken rekenen wij € 10,00 per week als bewaarkosten. Wanneer de bewaarkosten groter zijn dan de orderwaarde veilen wij, zonder verder bericht, de kavels van betreffende order(s), ter dekking van de bewaarkosten, opnieuw.

 

Verzending of transport is altijd voor uw risico. Wanneer u geen risico wilt lopen kunt u uw kavels altijd op 1 van onze afhaaldagen zelf afhalen of laten halen

 

 

Orders bewaren:

 

Wanneer een afhaaldag u niet schikt is het voor ons, mits u dit ons via email info@oozzoo.nl tijdig meldt, geen enkel probleem om uw order tot 1 van onze volgende kijk- of afhaaldagen (zie OOZZOO veilingen onder “huidige veilingen” op de site) te bewaren.

 

Wij kunnen orders maximaal 1 maand gratis voor u bewaren. Na die maand rekenen wij per week € 10,00 per order bewaarkosten. Wanneer de bewaarkosten gelijk of groter zijn aan het totaal biedbedrag van uw order(s) zullen wij de kavels uit uw order, zonder verder bericht, opnieuw veilen.

 

Algemeen:

 

Veel van de soort kavels in deze veiling zult u ook vinden bij traditionele veilinghuizen en gespecialiseerde online veilingbedrijven. Wij zijn geen taxateurs en hebben beperkte kennis van de te veilen kavels. Daarom kunnen wij met zeer lage minimums starten. Uw bieding op onze kavels is bindend. Daarom nodigen wij, ter voorkoming van teleurstellingen, heel graag uit om, voordat u gaat bieden, op onze kijkdagen zelf te controleren of onze omschrijvingen en waarderingen juist zijn. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele herkende schade en/of kleine manco’s.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
vrijdag 28 juni 2024
vanaf 10:00

Sluiting:
woensdag 10 juli 2024
vanaf 19:55

Kijkdag(en):
woensdag 03 juli 2024
van 15:00 tot 17:00

Ophaaldag(en):
maandag 15 juli 2024
van 15:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
110

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5A
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Bar Boedel Artsen Zonder Grenzen 1

10 jul 2024 19:55 Gesloten

Bar Boedel Artsen Zonder Grenzen 2

10 jul 2024 20:00 Gesloten

Bar Boedel Artsen Zonder Grenzen 3

10 jul 2024 20:05 Gesloten

Bar Boedel Artsen Zonder Grenzen 4

10 jul 2024 20:10 Gesloten

ZZ Extra Veilinginformatie OOZZOO, Lunteren

10 jul 2024 20:15 Gesloten

Gesponsorde links