FLITS Sieraden restant veiling met GRATIS thuisbezorging OOZZOO (Lunteren)

Veiling informatie

Kortlopende (6 etmalen) veiling van diverse nieuwe en uit nalatenschappen afkomstige sieraden en horloges. De kavels worden G R A T I S aan u verzonden! In deze veiling zijn uitsluitend kavels opgenomen die onder het MARGEREGELING systeem vallen. Deze regeling betekent dat bij bieding over het biedbedrag GEEN BTW hoeft te worden betaald.

Extra informatie

Wij gaan voor de verzending uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na ontvangst van de  factuur door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland en België. Voor andere landen worden verzendkosten in rekening gebracht of kunnen  de goederen worden afgehaald op  1 van de andere afhaaldagen in Lunteren. Alle informatie bij de kavels is naar beste kunnen en met de grootst mogelijke integriteit vermeld.  Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele schade en/of kleine manco’s. De horloges uit nalatenschappen in deze veiling werden voor zover bekend nog gebruikt. V.w.b. de werking kunnen wij echter geen garanties geven.

Voor alle duidelijkheid  geven wij nog aan dat bij uit nalatenschappen afkomstige kavels slechts indicatieve informatie kan worden gegeven. Om die reden worden deze kavels ingezet voor een minimum van 1 euro. De werkelijke waarde van deze kavels kan variëren van enige tot vele euro’s. Wij vragen u nadrukkelijk om hiermee rekening te houden bij door u uitgebrachte biedingen.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
woensdag 15 juli 2015
vanaf 15:00

Sluiting:
dinsdag 21 juli 2015
vanaf 19:15

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending

Algemene informatie

Aantal kavels:
293

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Dinsdag 21 juli 2015 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 18:45 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Armbanden

21 jul 2015 19:15 Gesloten

Boedelruiming & Nalatenschappen

21 jul 2015 19:21 Gesloten

Halskettingen

21 jul 2015 19:26 Gesloten

Nalatenschappen & Boedelruiming

21 jul 2015 19:32 Gesloten

Vintage & Divers

21 jul 2015 19:37 Gesloten

Z Nalatenschappen & Boedelruiming

21 jul 2015 19:40 Gesloten

Zilveren Sieraden

21 jul 2015 19:47 Gesloten

Gesponsorde links