ZaterdagVeiling van zeer diverse goederen uit de BOEDEL van een stoppende ondernemer OOZZOO (Lunteren)

Veiling informatie

Veiling van veel zeer diverse, o.a. bijzondere antieke en collectable goederen afkomstig uit de boedel van een ondernemersfamilie. In deze veiling zijn uitsluitend kavels opgenomen die onder het MARGEREGELING systeem vallen. U hoeft over de kavels G E E N B T W te betalen. De veilinglocatie ligt in het midden van ons land aan de snelweg A30 en is vanuit alle richtingen zeer makkelijk bereikbaar! LET OP G-E-E-N GRATIS VERZENDING!!!!

Extra informatie

Veel van de soort kavels in deze veiling zult u ook vinden bij traditionele veilinghuizen  en gespecialiseerde online veilingbedrijven. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel altijd met aanzienlijk lagere minimumbedragen starten dan onze collega’s. Alle informatie bij de kavels is naar beste kunnen en met de grootst mogelijke integriteit vermeld. Wanneer achter een omschrijving of woord een vraagteken is vermeld bestaat het vermoeden dat beschrevene juist is, maar zeker zijn we dan niet. Wij nodigen u heel graag uit om, voordat u gaat bieden, op onze kijkdagen zelf te controleren of onze omschrijvingen en waarderingen juist zijn. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele schade en/of kleine manco’s. Wanneer bij een kavel “Tax. waarde” is vermeld betreft dit een taxatiewaarde  die door een deskundige is vastgesteld of een waarde waarvoor een soortgelijk kavel eerder  is verkocht of geveild.  De kavels uit deze veiling zullen eventueel gecombineerd met andere OOZZOO veilingen worden gefactureerd en/of uitgeleverd.        LET OP G-E-E-N GRATIS VERZENDING!!!!

 

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 31 december 2015
vanaf 15:00

Sluiting:
zaterdag 16 januari 2016
vanaf 18:00

Kijkdag(en):
donderdag 15 januari 2015
van 16:00 tot 18:00

Ophaaldag(en):
maandag 25 januari 2016
van 13:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
108

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 16 januari 2016 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 17:30 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Ondernemer A

16 jan 2016 18:00 Gesloten

Ondernemer B

16 jan 2016 18:05 Gesloten

Ondernemer C

16 jan 2016 18:10 Gesloten

Ondernemer D

16 jan 2016 18:15 Gesloten

Ondernemer E

16 jan 2016 18:20 Gesloten

Gesponsorde links