Veiling van o.a. antieke boeken uit de BOEDEL van een stoppende ondernemer G R A T I S verzending vanaf € 15,00 orderwaarde OOZZOO (Lunteren)

Veiling informatie

Veiling van veel, o.a. bijzondere, en antieke boeken afkomstig uit de boedel van een ondernemersfamilie. De gewonnen kavels zullen u bij een orderwaarde van meer dan 15 euro GRATIS worden toegezonden. In deze veiling zijn uitsluitend kavels opgenomen die onder het MARGEREGELING systeem vallen. U hoeft over de kavels G E E N BTW te betalen.

Extra informatie

Wij gaan voor de verzending uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling telefonisch of via email (LET OP! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland en België. Voor andere landen worden verzendkosten in rekening gebracht of kunnen  de goederen worden afgehaald op 1 van de afhaaldagen in Lunteren. Wij streven ernaar uw kavels zo snel mogelijk na betaling te verzenden. De kavels worden in ieder geval uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling aan u verzonden. Gebruiksvoorwerpen in de veiling werden voor zover bekend nog gebruikt. V.w.b. de werking kunnen wij echter geen garanties geven. Alle goederen zijn door ons summier bekeken en summier omschreven. Wanneer achter een omschrijving of woord een vraagteken is vermeld bestaat het vermoeden dat beschrevene juist is, maar zeker zijn we dan niet. Goederen zijn door ons niet op werking getest, op kwaliteit beoordeeld, of op staat en/of inhoud gecontroleerd. Er kan geen enkele garantie worden gegeven. Alle omschrijvingen en beschrijvingen van kavels dienen daarom als indicatief te worden gezien. Wanneer bij een kavel een taxatie minimum/maximum is aangegeven betreft dit een waardebandbreedte waarvoor soortgelijke goederen op andere veilingen zijn geveild. Wij raden u aan om onze kijkdagen, waar u van harte welkom bent, te bezoeken en de kavels goed te bekijken voordat u gaat bieden. De kavels uit deze veiling zullen eventueel gecombineerd met  andere OOZZOO veilingen worden  gefactureerd. Verzendingen zullen eventueel met andere  OOZZOO veilingen worden gecombineerd

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 31 december 2015
vanaf 15:00

Sluiting:
maandag 18 januari 2016
vanaf 19:55

Kijkdag(en):
donderdag 15 januari 2015
van 16:00 tot 18:00

Ophaaldag(en):
maandag 25 januari 2016
van 13:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
76

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Maandag 18 januari 2016 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:25 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Boeken, Bladmuziek, E.D. (W.O. Antieke) A

18 jan 2016 19:56 Gesloten

Boeken, Bladmuziek, E.D. (W.O. Antieke) B

18 jan 2016 20:04 Gesloten

Boeken, Bladmuziek, E.D. (W.O. Antieke) C

18 jan 2016 20:16 Gesloten

Gesponsorde links