Antiek, Curiosa, SCHILDERIJEN en zeer divers Boedelveiling OOZZOO (Lunteren)

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Opruimen A
Opruimen B
Opruimen C
Opruimen D

Veiling informatie

Veiling van veel zeer diverse, o.a. bijzondere antieke en collectable goederen afkomstig van particulieren, uit verzamelingen, uit oude inboedels, uit nalatenschappen, van vendue/antiekveilingen, uit handelsvoorraden, etcetera. In deze veiling zijn uitsluitend kavels opgenomen die onder het MARGEREGELING systeem vallen. U hoeft over de kavels G E E N B T W te betalen. De veilinglocatie ligt in het midden van ons land aan de snelweg A30 en is vanuit alle richtingen zeer makkelijk bereikbaar! LET OP G-E-E-N GRATIS VERZENDING!!!!

Extra informatie

ATTENTIE  G-E-E-N GRATIS VERZENDING!!!!
Veel van de soort kavels in deze veiling zult u ook vinden bij traditionele veilinghuizen  en gespecialiseerde online veilingbedrijven. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel altijd met aanzienlijk lagere minimumbedragen starten dan onze collega’s. Alle informatie bij de kavels is naar beste kunnen en met de grootst mogelijke integriteit vermeld. Wanneer achter een omschrijving of woord een vraagteken is vermeld bestaat het vermoeden dat beschrevene juist is, maar zeker zijn we dan niet. Wij nodigen u heel graag uit om, voordat u gaat bieden, op onze kijkdagen zelf te controleren of onze omschrijvingen en waarderingen juist zijn. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele schade en/of kleine manco’s. Wanneer bij een kavel “Tax. waarde” is vermeld betreft dit een taxatiewaarde  die door een deskundige is vastgesteld of een waarde waarvoor een soortgelijk kavel eerder  is verkocht of geveild.  De kavels uit deze veiling zullen eventueel gecombineerd met andere OOZZOO veilingen worden gefactureerd.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 17 maart 2016
vanaf 09:00

Sluiting:
maandag 28 maart 2016
vanaf 19:55

Kijkdag(en):
maandag 21 maart 2016
van 16:00 tot 18:00

Ophaaldag(en):
vrijdag 08 april 2016
van 13:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
63

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Maandag 28 maart 2016 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:25 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5 3de ingang komend vanaf A30 (ingang tussen de keien, niet bij witte woonhuis en niet bij Hooijer natuursteen)
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Opruimen A

28 mrt 2016 19:55 Gesloten

Opruimen B

28 mrt 2016 20:00 Gesloten

Opruimen C

28 mrt 2016 20:05 Gesloten

Opruimen D

28 mrt 2016 20:10 Gesloten

Gesponsorde links