G R A T I S verzending FLITS Sieraden veiling OOZZOO (Lunteren)

Veiling informatie

Kortlopende (6 etmalen) veiling van diverse nieuwe en uit nalatenschappen en boedels afkomstige sieraden en horloges. De kavels worden G R A T I S naar u verzonden! In deze veiling zijn uitsluitend kavels opgenomen die onder het MARGEREGELING systeem vallen. Deze regeling betekent dat bij bieding over het biedbedrag GEEN BTW hoeft te worden betaald.

Extra informatie

Wij gaan voor de verzending uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u voor 1600u de dag na einde van de veiling telefonisch of via email (LET OP! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland. Voor andere landen worden verzendkosten in rekening gebracht of kunnen de goederen worden afgehaald op 1 van de afhaaldagen in Lunteren. Alle informatie bij de kavels is naar beste kunnen en met de grootst mogelijke integriteit vermeld. Wanneer achter een omschrijving of woord een vraagteken is vermeld bestaat het vermoeden dat beschrevene juist is, maar zeker zijn we dan niet. Wanneer bij een kavel “Tax. waarde” is vermeld betreft dit een taxatiewaarde die door een deskundige is vastgesteld of een waarde waarvoor een soortgelijk kavel eerder is verkocht of geveild. Uiteraard is bij de minimum bedragen voor kavels rekening gehouden met bekende waarderingen voor soortgelijke producten en eventuele schade en/of kleine manco’s. De horloges uit nalatenschappen in deze veiling werden voor zover bekend nog gebruikt. V.w.b. de werking kunnen wij echter geen garanties geven. Voor alle duidelijkheid geven wij nog aan dat bij uit nalatenschappen afkomstige kavels slechts weinig en alleen indicatieve informatie kan worden gegeven. Om die reden worden deze kavels ingezet voor een minimum van 1 euro. De werkelijke waarde van deze kavels kan variëren van enige tot vele euro’s. Wij vragen u nadrukkelijk om hiermee rekening te houden bij door u uitgebrachte biedingen. Voor verzending gebruiken wij  hoogwaardig en getest verpakkingsmateriaal. De kans op schade tijdens transport is daardoor vrijwel nihil. Wanneer  onverhoopt toch schade is ontstaan kunnen wij alleen actie ondernemen na ontvangst van gedetailleerde foto’s van het(de) artikel(en) en de verpakking(en). De verpakking(en) van zendingen waarvoor een schade wordt gemeld, dienen te worden bewaard totdat vanuit Proveiling anders wordt aangegeven. Verzending van kavels uit deze veiling zal eventueel worden gecombineerd met andere “gratis verzenden” veilingen van OOZZOO.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
woensdag 23 maart 2016
vanaf 16:00

Sluiting:
dinsdag 29 maart 2016
vanaf 21:30

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending

Algemene informatie

Aantal kavels:
253

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Dinsdag 29 maart 2016 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 21:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5 3de ingang komend vanaf A30 (ingang tussen de keien, niet bij witte woonhuis en niet bij Hooijer natuursteen)
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

A Zilveren Sieraden

29 mrt 2016 21:30 Gesloten

Afkomstig Uit Nalatenschappen En Boedels

29 mrt 2016 21:35 Gesloten

Armbanden

29 mrt 2016 21:40 Gesloten

Colliers & Halskettingen

29 mrt 2016 21:45 Gesloten

Halskettingen & Colliers

29 mrt 2016 21:50 Gesloten

O Zilveren Sieraden

29 mrt 2016 21:55 Gesloten

Ringen

29 mrt 2016 22:00 Gesloten

Uit Boedels & Nalatenschappen

29 mrt 2016 22:05 Gesloten

Vintage & Divers

29 mrt 2016 22:10 Gesloten

Z Colliers & Halskettingen

29 mrt 2016 22:15 Gesloten

Zilveren Sieraden

29 mrt 2016 22:20 Gesloten

Gesponsorde links