FLITS Veiling van PRINCE ALBUMS, LP’s, DVD’s, CD’s, e.d. GRATIS verzending vanaf €15 orderwaarde. OOZZOO (Lunteren, wk18)

Veiling informatie

Veiling van diverse Prince LP’S , CD’s, DVD’s, e.d. De gewonnen kavels zullen u GRATIS worden toegezonden orderwaarde van meer dan € 14,99. In deze veiling zijn uitsluitend kavels opgenomen die onder het MARGEREGELING systeem vallen. U hoeft over de kavels G E E N BTW te betalen.

Extra informatie

Wij kunnen u de kavels gratis toesturen bij een totale orderwaarde die groter is dan € 14,99. Wij gaan voor de verzending uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling telefonisch of via email (LET OP! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling. De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland. Attentie: Lees ook de aanvullende informatie in de categorie “Extra veilinginformatie OOZZOO, Lunteren”

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
zondag 24 april 2016
vanaf 13:00

Sluiting:
zondag 01 mei 2016
vanaf 19:45

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
dinsdag 03 mei 2016
van 13:45 tot 15:45

Algemene informatie

Aantal kavels:
22

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zondag 01 mei 2016 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:15 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5 3de ingang komend vanaf A30 (ingang tussen de keien, niet bij witte woonhuis en niet bij Hooijer natuursteen)
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Prince

1 mei 2016 19:45 Gesloten

ZZ Extra Veilinginformatie OOZZOO, Lunteren

1 mei 2016 19:50 Gesloten

Gesponsorde links