Veiling van diverse glazen schuifdeursystemen voor aanbouw, overkapping of veranda (Gratis verzending binnen NL, excl. de Eilanden)

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt Proveiling gepolijste glazen schuifdeur systemen met 10 mm veiligheidsglas in wit en antraciet om eenvoudig een aanbouw, overkapping of veranda om te bouwen tot tuinkamer. De schuifdeursystemen worden gratis verzonden in Nederland. De optionele producten worden uitsluitend gratis verzonden in combinatie met een schuifdeur systeem.

Extra informatie

De glas schuifwandsets worden gratis verzonden gratis verzonden binnen Nederland, evenals alle opties kavels welke in combinatie met een glas schuifwandset in deze veiling worden gewonnen. De levering zal plaats vinden tussen 14 en 21 dagen nadat de kavels zijn betaald. Indien uitsluitend opties worden gewonnen kunnen deze worden afgehaald of kan er tegen kostprijs worden verzonden. De kostprijs is afhankelijk van gewicht en volume.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 04 oktober 2018
vanaf 14:30

Sluiting:
zaterdag 13 oktober 2018
vanaf 20:00

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending binnen NL, excl. de eilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
236

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 13 oktober 2018 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:30 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Glazen Schuifdeursysteemset

13 okt 2018 20:02 Gesloten

Glazen Schuifdeursystemen Opties

13 okt 2018 20:07 Gesloten