Veiling van diverse glazen schuifdeursystemen voor aanbouw, overkapping of veranda (Gratis verzending binnen NL, excl. de Eilanden)

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt Proveiling gepolijste glazen schuifdeur systemen met 10 mm veiligheidsglas in wit en antraciet om eenvoudig een aanbouw, overkapping of veranda om te bouwen tot tuinkamer. De schuifdeursystemen worden gratis verzonden in Nederland. De optionele producten worden uitsluitend gratis verzonden in combinatie met een schuifdeur systeem.

Extra informatie

Extra informatie

Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veiling via info@proveiling door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende! De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar gebieden / landen zoals aangegeven in de veiling informatie. Voor het verzenden naar niet genoemde gebieden / landen worden verzendkosten in rekening gebracht.

Eventuele reclames dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden. Reclames die na 48 uur worden gemeld kunnen niet meer in behandeling worden genomen. In het geval van zichtbare transport schade dient u het pakket te weigeren.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
woensdag 05 december 2018
vanaf 17:15

Sluiting:
dinsdag 11 december 2018
vanaf 19:50

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending binnen NL, excl. de Eilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
236

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Dinsdag 11 december 2018 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:20 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Glazen Schuifdeursysteemset

11 dec 2018 19:50 Gesloten

Glazen Schuifdeursystemen Opties

11 dec 2018 19:55 Gesloten