Boeken (o.a. antieke) uit nalatenschappen e.d. Startbod v.a. 1 CENT én gratis verzending in Nederland (excl. eilanden) v.a. €20. OOZZOO Lunteren

Veiling informatie

Boeken (o.a. antieke) uit boedelruimingen e.d. Uw gewonnen kavels zullen u in Nederland, helaas excl. eilanden, gratis worden toegezonden bij een minimale orderwaarde van €20,00. Lees ook de aanvullende informatie i.v.m. combinatiemogelijkheden gratis verzending. U hoeft over de kavels, ivm margeregeling, geen BTW te betalen.

Extra informatie

Attentie: Lees de aanvullende veilinginformatie in de categorie “Extra veilinginformatie OOZZOO, Lunteren”.

Zie onder “huidige veilingen” ook onze andere OOZZOO veilingen in Lunteren.

 

Wanneer sprake is van verzending  gaan wij voor de verzending van orders uit van de adresgegevens in het systeem van Proveiling. Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na einde van de veiling telefonisch of via email (let op! Alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende) door te geven aan de Servicedesk van Proveiling.

 

Verzending of transport is altijd, ook bij “gratis verzendveilingen” voor uw risico. Wanneer u geen risico wilt lopen kunt u uw kavels altijd, dit geldt ook voor alle “gratis verzendveilingen”, op 1 van onze afhaaldagen zelf afhalen of laten halen. Indien u kavels waarvoor gratis verzending geldt  zelf wilt afhalen of laten afhalen  dient u ons dit binnen 24 uur na einde van de veiling via email info@oozzoo.nl te melden.

 

Gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden binnen Nederland. excl. de eilanden. Voor verzenden naar België of Duitsland rekenen wij € 6,00 per zending. Naar andere landen kan uitsluitend na offerte worden verzonden. Voor verzenden naar de Nederlandse eilanden rekenen wij (=ons extra kostprijstarief van vervoerder)  € 10,00. Een verzendorder kunt u aanvragen na betaling van de order.

 

Doordat  wij met zeer lage startbiedingen willen werken is het voor ons niet mogelijk om LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. uit de hoezen te halen. Wij beoordelen dus niet of er inhoud is en wat de staat van de inhoud is. Wanneer u biedt op LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. is het goed om hier mee rekening te houden.  Indien u zeker wilt zijn van de kwaliteit van LP’s, Singles, CD’s, DVD’s, e.d. nodigen wij u van harte uit om onze kijkdag te bezoeken.

 

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden”  veilingen die ook deze week zijn gesloten kavels heeft verkregen, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending. In dat geval geldt dus geen orderminimum voor deze veiling.

Wanneer u in 1 van onze OOZZOO “gratis verzenden met minimale orderwaarde”  veilingen die ook deze week zijn gesloten, kavels heeft verkregen en de totale orderwaarde van deze veilingen boven het benodigde minimum komt, combineren wij, na ontvangst van uw betalingen, de kavels uit die veilingen tot 1 gratis zending. Wanneer u in deze veiling de minimale orderwaarde niet heeft bereikt, bewaren wij, na ontvangst van uw betaling, graag uw order tot een volgende veiling waarvoor “gratis verzenden” of  “gratis verzenden met minimale orderwaarde” geldt.

Als dan de minimale orderwaarde is bereikt of als dat een “gratis verzenden” veiling betreft, sturen wij u het geheel dan alsnog gratis toe. Wij kunnen betreffende order maximaal 2 maanden gratis voor u bewaren.

Orders waarbij de benodigde  orderwaarde onder € 20,00 blijft kunt u afhalen op onze afhaaldag. Bezorging van deze orders is na betaling van onze inpak- en verzendkosten, op aanvraag ontvangt u van ons hiervoor een factuur, natuurlijk ook mogelijk.

 

Wanneer een afhaaldag u niet schikt is het voor ons, mits u dit ons via email  info@oozzoo.nl tijdig meldt, geen enkel probleem om uw order tot 1 van onze volgende kijk- of afhaaldagen (zie OOZZOO veilingen onder “huidige veilingen” op de site) te bewaren. Wij kunnen betreffende order maximaal 2 maanden gratis voor u bewaren.

 

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 20 december 2018
vanaf 16:00

Sluiting:
vrijdag 11 januari 2019
vanaf 18:45

Kijkdag(en):
woensdag 09 januari 2019
van 15:00 tot 17:00

Ophaaldag(en):
vrijdag 18 januari 2019
van 15:00 tot 17:00

Algemene informatie

Aantal kavels:
97

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Vrijdag 11 januari 2019 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 18:15 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Bisschopweg 5A
6741LC, Lunteren

Categorie Einde vanaf Nog

Boeken Over Auto's, Motoren, Treinen, E.D.

11 jan 2019 18:45 Gesloten

Boeken Over Auto's, Motoren, Treinen, E.D. 2

11 jan 2019 18:50 Gesloten

Informatie, Kunst, Documentatie, E.D. 1

11 jan 2019 18:55 Gesloten

Informatie, Kunst, Documentatie, E.D. 2

11 jan 2019 19:00 Gesloten

Informatie, Kunst, Documentatie, E.D. 3

11 jan 2019 19:05 Gesloten

Kinderboeken

11 jan 2019 19:10 Gesloten

Kookboeken

11 jan 2019 19:15 Gesloten

Oude & Antieke Boeken

11 jan 2019 19:20 Gesloten

Romans & Literatuur

11 jan 2019 19:25 Gesloten

ZZ Extra Veilinginformatie OOZZOO, Lunteren

11 jan 2019 19:30 Gesloten

Gesponsorde links