Veiling van diverse Industrial & Vintage look stoelen & fauteuils te Lutten (Deels met gratis thuislevering binnen NL, excl. de Waddeneilanden)

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Industrial / Vintage Meubelen

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling diverse Industrial & Vintage look stoelen, fauteuils en kaasrekken te Lutten. Deels met gratis thuislevering binnen Nederland (excl. de Waddeneilanden), zie kavelomschrijving.

Extra informatie

Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veiling via info@proveiling door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende! De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar gebieden / landen zoals aangegeven in de veiling informatie. Voor het verzenden naar niet genoemde gebieden / landen worden verzendkosten in rekening gebracht.

Eventuele reclames dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden. Reclames die na 48 uur worden gemeld kunnen niet meer in behandeling worden genomen. In het geval van zichtbare transport schade dient u het pakket te weigeren.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
dinsdag 08 januari 2019
vanaf 16:10

Sluiting:
dinsdag 15 januari 2019
vanaf 19:25

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Deels met gratis thuislevering binnen NL, excl. de Waddeneilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
37

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Dinsdag 15 januari 2019 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 18:55 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Stobbeplasweg 5
7775BM, Lutten

Categorie Einde vanaf Nog

Industrial / Vintage Meubelen

15 jan 2019 19:25 Gesloten