Veiling van diverse kachels, schoorsteenvegen & openhaard toebehoren (Gratis thuisbezorgd binnen NL, excl. de Waddeneilanden)

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling diverse kachels, schoorsteenvegen & openhaard toebehoren. In deze veiling wordt o.a. het volgende aangeboden: Eurostove petroleumkachels; Quartz kachels/heaters; schoorsteenveegset voor pelletkachel; haardroosters & schermen; aszuigers; haardset 3dlg etc.

Extra informatie

Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veiling via info@proveiling door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende! De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar gebieden / landen zoals aangegeven in de veiling informatie. Voor het verzenden naar niet genoemde gebieden / landen worden verzendkosten in rekening gebracht.

Eventuele reclames dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden. Reclames die na 48 uur worden gemeld kunnen niet meer in behandeling worden genomen. In het geval van zichtbare transport schade dient u het pakket te weigeren.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
dinsdag 08 januari 2019
vanaf 16:15

Sluiting:
dinsdag 15 januari 2019
vanaf 19:30

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis thuisbezorgd binnen NL, excl. de Waddeneilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
78

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Dinsdag 15 januari 2019 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Haard & Kachel Toebehoren

15 jan 2019 19:30 Gesloten

Kachels

15 jan 2019 19:35 Gesloten

Schoorsteenvegen

15 jan 2019 19:45 Gesloten