Veiling van een partij allerhande Oranje artikelen ideaal voor Koningsdag en Bevrijdingsdag (Gratis verzending binnen NL, excl. de Waddeneilanden)

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Koningsdag / Feest / Oranje Artikelen

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling een partij allerhande Oranje artikelen ideaal voor Koningsdag en Bevrijdingsdag. In deze veiling wordt o.a. het volgende aangeboden: partypoppers; partytenten diverse kleuren; afdek/grondzeil; pilon 50cm; afzetlint; partyverlichting; Led-stralers; oranje werp confetti etc.

Extra informatie

Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veiling via info@proveiling door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende! De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar gebieden / landen zoals aangegeven in de veiling informatie. Voor het verzenden naar niet genoemde gebieden / landen worden verzendkosten in rekening gebracht.

Eventuele reclames dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden. Reclames die na 48 uur worden gemeld kunnen niet meer in behandeling worden genomen. In het geval van zichtbare transport schade dient u het pakket te weigeren.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
donderdag 11 april 2019
vanaf 14:30

Sluiting:
dinsdag 16 april 2019
vanaf 19:30

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending binnen NL, excl. de Waddeneilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
173

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Dinsdag 16 april 2019 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Koningsdag / Feest / Oranje Artikelen

16 apr 2019 19:31 Gesloten