Veiling van een grote partij bosmaaiers, toebehoren, kruiwagens & nat/droogzuigers voor handelaren en particulieren (Gratis levering binnen NL, excl. de Eilanden)

Veiling informatie

Veiling van grote partij Bosmaaiers, toebehoren, Kruiwagens & Nat/droogzuigers voor Handelaren en Particulieren, Gratis levering binnen Nederland (excl. De eilanden). In deze veiling wordt o.a. het volgende aangeboden: Rugmaaier 2in1, 42,7cc, 2-takt; veiligheidshelmen; draad voor bosmaaiers; bladblazers, benzine 58cc, 2-takt; Nat/droog/ bouw- en terraszuigers; kruiwagens 80 & 160ltr etc.

Extra informatie

Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veiling via info@proveiling door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende! De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar gebieden / landen zoals aangegeven in de veiling informatie. Voor het verzenden naar niet genoemde gebieden / landen worden verzendkosten in rekening gebracht.

Eventuele reclames dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden. Reclames die na 48 uur worden gemeld kunnen niet meer in behandeling worden genomen. In het geval van zichtbare transport schade dient u het pakket te weigeren.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
zaterdag 11 mei 2019
vanaf 13:00

Sluiting:
zondag 19 mei 2019
vanaf 11:05

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending binnen NL, excl. de Waddeneilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
126

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zondag 19 mei 2019 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 10:35 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Bladblazers

19 mei 2019 11:05 Gesloten

Bos- /Rugmaaier & Toebehoren

19 mei 2019 11:10 Gesloten

Kruiwagens

19 mei 2019 11:15 Gesloten

Zuigers Nat/Droog

19 mei 2019 11:20 Gesloten