Veiling van diverse glazen schuifdeursystemen voor aanbouw, overkapping of veranda (Gratis verzending binnen NL, excl. de Waddeneilanden)

Veiling informatie

In opdracht van belanghebbende veilt ProVeiling gepolijste glazen schuifdeur systemen met 10 mm veiligheidsglas in wit en antraciet om eenvoudig een aanbouw, overkapping of veranda om te bouwen tot tuinkamer. De schuifdeursystemen worden gratis verzonden in Nederland. De optionele producten worden uitsluitend gratis verzonden in combinatie met een schuifdeur systeem. Attentie: levertijd ca. 14 werkdagen!

Extra informatie

Attentie: levertijd is ca. 14 werkdagen! Eventuele adreswijzigingen dient u binnen 24 uur na afloop van de veiling via info@proveiling door te geven aan de Servicedesk van ProVeiling. Attentie: alleen wijzigen in het systeem is niet voldoende! De gratis verzending geldt uitsluitend voor het verzenden naar gebieden / landen zoals aangegeven in de veiling informatie. Voor het verzenden naar niet genoemde gebieden / landen worden verzendkosten in rekening gebracht. Eventuele reclames dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden. Reclames die na 48 uur worden gemeld kunnen niet meer in behandeling worden genomen. In het geval van zichtbare transport schade dient u het pakket te weigeren.

Datums

Tip! Klik op de datum om hem aan uw agenda toe te voegen.

Start:
woensdag 13 november 2019
vanaf 22:00

Sluiting:
donderdag 21 november 2019
vanaf 22:00

Kijkdag(en):
Geen

Ophaaldag(en):
Gratis verzending binnen NL, excl. de Wadden-eilanden

Algemene informatie

Aantal kavels:
196

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
Openbare veiling

Openbare veiling:
Hybride, klik voor meer info...

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Donderdag 21 november 2019 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 21:30 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie


,

Categorie Einde vanaf Nog

Glazen Schuifdeursystemen Opties

21 nov 2019 22:07 Gesloten

Glazen Schuifdeursysteemset

21 nov 2019 22:10 Gesloten