« Gratis Verzending! Veiling van diverse tuinmeubelen, verlichting, (benzine) tuingereedschappen

« Bosmaaier 4 In 1

Combitool 4 in 1

Kavel nummer: 7007-899934

Combitool  4 in 1

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Bosmaaier 4 In 1 - Kavel 10 van 10

Omschrijving

Veelzijdige machine met een takkenzaag, bosmaaier, heggenschaar en grastrimmer in één. Ideale combitool die niet mag ontbreken in uw tuinhuis. Door de 4 opzetstukken kunt u alles doen wat in de tuin nodig is, snoeien, maaien, en de heg weer mooi strak maken. De motor geeft voldoende vermogen voor de zware klussen en is geschikt voor de veeleisende Doe Het Zelver en/of de semi-professionele klusser!

Specificaties:

2 Takt , Lengte steel: 165cm., Lengte kettingzaagblad: 30cm., Lengte heggenschaarblad: 46cm, bekopening 22mm. Blad d.m.v. kliksysteem draaibaar, 3 tands maaimes, 2 draads draadkop

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Vrijdag 23 juni 2017 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:30 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Foto's

  • Combitool  4 in 1

  • Combitool  4 in 1

  • Combitool  4 in 1

Gesponsorde links

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×