Diamond 0.29ct - 1pcs GIA Certified

Gesloten
  • Diamond 0.29ct - 1pcs GIA Certified
    Foto 1 van 5
  • Diamond 0.29ct - 1pcs GIA Certified
    Foto 2 van 5
  • Diamond 0.29ct - 1pcs GIA Certified
    Foto 3 van 5
  • Diamond 0.29ct - 1pcs GIA Certified
    Foto 4 van 5
  • Diamond 0.29ct - 1pcs GIA Certified
    Foto 5 van 5

-

Kavelinformatie
Veilinginformatie

Kavel gesloten

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.

Ga naar het actuele veiling aanbod of naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Doe normaal bod
Doe Auto bod

Misschien interessant in het actuele aanbod

Kookplaat: Siemens gaskookplaat - RVS met 5 branders, incl. krachtige wokbrander - doorlopende gietijzeren pannendragers - stepFlame technologie: complete controle met 9 nauwkeurige vlamstanden
Oven 1: Etna CM751ZT - Oven met magnetronfunctie - uitgevoerd in matzwart en voorzien van tiptoetsbediening - geëmailleerde ovenruimte - vijf insteekniveaus - 20 automatische programma's en een speciale functie voor het stomen van groente - 7 magnetronstanden.
Oven 2: Etna CM751ZT - Oven met magnetronfunctie - uitgevoerd in matzwart en voorzien van tiptoetsbediening - geëmailleerde ovenruimte - vijf insteekniveaus - 20 automatische programma's en een speciale functie voor het stomen van groente - 7 magnetronstanden.
Koelkast Siemens KI20RV63 - Netto inhoud koelruimte: 181 liter - Automatische ontdooiing - 5 veiligheidsglas plateaus, (4 in hoogte verstelbaar) - 1 groot deurvak - 3 kleine deurvakken - Verchroomd flessenrooster - LED verlichting - Fresh lade met gegolfde bodem
Werkblad: Composiet gepolijst - 2 cm dik - met facet geslepen werkbladrand - werkbladhoogte 90 cm
Spoelbak: Eurosink 50R vierkant - vlak inleg spoelbak - RVS - strak model met kleine hoekradius
Kraan: Lanesto Ispra chroom - één hendel - flexibele uitloop met sproei-straal functie

Conditie: Showmodel
Bijzonderheden: Zonder afgebeelde accessoires / materialen (Diversen) op en in de keuken en exclusief getoonde barkrukken - U dient deze kavel zelf te demonteren
Ter waarde van: € 29495

Productbeschrijving: Keuken moet plaatsmaken voor een geheel nieuwe showroom - Deze greeploze Duitse designkeuken met een frisse witte hoogglans look is voor zien van een kookeiland met aan de “kamerzijde” ruimte voor 2 barkrukken – Eiland met 2 brede korvenkast van 90 cm breed voorzien van 4 uitrekkorven en 12 lade compleet met: beukenhouten bestekindeling, borden/vakverdelers, antislipmatten en lux kunststof afval c.q. poetsmiddelen opbergsysteem – opbergruimte aan kamerzijde van eiland – Apparatenwand is voorzien van veel opbergruimte met onder anderen een hoge kast met 5 stuks uittrekkorven - Laden en deuren voorzien van soft-close - Doos met montageaccessoires en handleidingen separaat meegeleverd

Demontage: Demontage en bezorging van deze keuken is mogelijk. Neemt u contact op met onze servicedesk via: info@proveiling.nl voor meer informatie.
Conditie: Showroommodel
Garantie: Wettelijke fabrieksgarantie'>

Gesponsorde links

Gesponsorde links

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Minimum bod
Opdrachtgever heeft een minimumbedrag aangegeven waarvoor het kavel gegund mag worden. Indien uw bod lager is dan het minimum bod dan zal het kavel in principe niet gegund worden. ProVeiling zal uw bod wel voorleggen aan opdrachtgever en deze kan besluiten het lagere bod alsnog te accepteren.

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×