« Veiling van diverse kloostertafels, keukenstoelen & een partij tafelbladen te Vriezenveen

« Kloostertafels - Diverse Soorten

Kloostertafel Grenen Type Adam - kleur midden bruin - Afmetingen: 240 x 91 cm

Kavel nummer: 7008-03

Kloostertafel Grenen Type Adam - kleur midden bruin - Afmetingen: 240 x 91 cm

morgen vanaf 19:35

Omschrijving

43154 Kloostertafel Type Adam

Design type Adam kloostertafel Eiken look
Een typische kloostertafel met een karakteristieke uitstraling. Deze rustieke type Adam kloostertafel is een echte blikvanger in uw ruimte. De kloostertafel beschikt over robuuste tafelpoten aan beide zijden van de tafel. Het decor van de tafelpoten geeft de tafel veel karakter. Ook beschikt deze type Adam kloostertafel over een tussenbalk wat zijn uitstraling benadrukt en de tafel extra stevig maakt. De kloostertafel is prachtig afgewerkt en heeft een voelbare houtstructuur.

Uitstraling type Adam kloostertafel
Dankzij de afwerking van deze tafel oogt en voelt hij zeer natuurlijk. De structuur van het hout komt prachtig naar voren waardoor u door middel van deze kloostertafel een exclusieve uitstraling creëert. De type Adam kloostertafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u deze kloostertafel in elke gewenste ruimte en interieur combineren.

Normale verkoopprijs: €900,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 24 juni 2017 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Doe normaal bod
Doe Auto bod

Foto's

  • Kloostertafel Grenen Type Adam - kleur midden bruin - Afmetingen: 240 x 91 cm

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×