« Veiling van diverse kloostertafels, keukenstoelen & een partij tafelbladen te Vriezenveen

« Kloostertafels - Diverse Soorten

Kloostertafel Grenen type Hendrick - kleur Grijs H Poot - Afmetingen: 240 x 94 cm

Kavel nummer: 7008-15

Kloostertafel Grenen type Hendrick - kleur Grijs H Poot - Afmetingen: 240 x 94 cm

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

43804 Kloostertafel type Hendrick

Decor kloostertafel type Hendrick eiken look
De type Hendrick kloostertafel heeft een uniek decor. Het beschikt over een donker, stalen onderstel wat hem een bijzondere uitstraling geeft. De poten zijn recht wat er niet alleen strak uit ziet, maar ook voor veel stevigheid zorgt. Deze kloostertafel heeft geen tussenbalk waardoor u extra ruimte heeft onder deze type Hendrick kloostertafel. Hierdoor kunt u elke stoel onder deze tafel kwijt en heeft u extra beenruimte.

Uitstraling kloostertafel type Hendrick
Deze kloostertafel type Hendrick heeft een zeer exclusieve uitstraling. Dankzij het rechte, stalen onderstel is deze kloostertafel werkelijk in elk interieur te combineren. Het tafelblad is in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor kunt u elke gewenste kleur kiezen. Het tafelblad heeft een schitterend oppervlak. De houtstructuur is zichtbaar en ook voelbaar. Dat geeft deze type Hendrick kloostertafel karakter.

Normale verkoopprijs: €1450,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 24 juni 2017 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Foto's

  • Kloostertafel Grenen type Hendrick - kleur Grijs H Poot - Afmetingen: 240 x 94 cm

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×