« Veiling van diverse kloostertafels, keukenstoelen & een partij tafelbladen te Vriezenveen

« Kloostertafels - Diverse Soorten

Kloostertafel Grenen type Jacob - Onbehandeld - Afmetingen: 240 x 91 cm

Kavel nummer: 7008-23

Kloostertafel Grenen type Jacob - Onbehandeld - Afmetingen: 240 x 91 cm

zaterdag 24-06-2017 19:35

Omschrijving

43604 Kloostertafel type Jacob

Decor kloostertafel type Jacob
Voor iemand die een exclusieve tafel met veel karakter zoekt, is de type Jacob kloostertafel een perfecte keuze. Dankzij het stalen onderstel krijgt het een industriële indruk. Het rustieke vuren tafelblad zorgt er voor dat de tafel prachtig oogt. Het blad beschikt over een voelbare houtstructuur en ziet er zeer natuurlijk uit. De tafel is in zowel verschillende kleuren als onbehandeld te verkrijgen.

Uitstraling kloostertafel type Jacob
Het onderstel van een kloostertafel bepaald voornamelijk de uitstraling. Het onderstel van deze prachtige type Jacob kloostertafel geeft een klassieke en moderne uitstraling tegelijk. Hierdoor is hij in elk gewenste interieur te combineren. Deze robuuste tafel heeft een massief tafelblad en het onderstel geeft de tafel een stoere indruk.
Normale verkoopprijs: €1450,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 24 juni 2017 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Doe normaal bod
Doe Auto bod

Foto's

  • Kloostertafel Grenen type Jacob - Onbehandeld - Afmetingen: 240 x 91 cm

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×