« Veiling van diverse kloostertafels, keukenstoelen & een partij tafelbladen te Vriezenveen

« Kloostertafels - Diverse Soorten

Kloostertafel Grenen type Veronique - kleur grijs/wit - Afmetingen: 240 x 91 cm

Kavel nummer: 7008-08

Kloostertafel Grenen type Veronique - kleur grijs/wit - Afmetingen: 240 x 91 cm

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4315 Kloostertafel type Veronique

Design type Veronique kloostertafel eiken look
Een kloostertafel geeft uw ruimte karakter. Dat is precies wat u met de type Veronique kloostertafel bereikt. De kloostertafel beschikt over een robuust onderstel en tussenbalk wat de kloostertafel extra karakteristiek maakt. Ook zorgt het onderstel er voor dat de tafel erg stevig is. Het onderstel van deze tafel is wit en het tafelblad is in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Hij is prachtig afgewerkt en beschikt over een voel- en zichtbare houtstructuur. Ook is de tafel te verkrijgen met onbehandeld tafelblad.

Uitstraling type Veronique kloostertafel
Dankzij de prachtige afwerking en de houtstructuur brengt deze type Veronique kloostertafel karakter en warmte in uw ruimte. Het is prachtig te combineren met landelijke of juist moderne eetkamerstoelen. Door middel van het witte onderstel krijgt deze kloostertafel een moderne draai. Als u zoekt naar een kloostertafel met karakter is de type Veronique een echte aanrader voor u.
Normale verkoopprijs: €950,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 24 juni 2017 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Foto's

  • Kloostertafel Grenen type Veronique - kleur grijs/wit - Afmetingen: 240 x 91 cm

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×