Kremer 170bar benzine hogedrukreiniger

Gesloten
  • Kremer 170bar benzine hogedrukreiniger
    Foto 1 van 1

-

Kavelinformatie
Veilinginformatie

Kavel gesloten

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.

Ga naar het actuele veiling aanbod of naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Doe normaal bod
Doe Auto bod

Misschien interessant in het actuele aanbod

Oven 2: Smeg SO6606S4PNR - Multifunctionele oven met stoomfunctie
Koelkast Smeg 1780CBFFV-T1 - koel/vriescombinatie - nishoogte 178 cm - Display Touch LCD - verstelbare leggers - 4 sterren vriezer met 4 transparante laden
Werkblad: Graniet - kleur Belvedere F2 (donker marmer structuur) met donker eiken fineer bargedeelte - Hoogte werkblad ca. 93 cm
Spoelbak: Franke Maris MRG black edition spoelbak - onderbouw - vierkant met afgeronde hoeken
Kranen: Quooker kraan met uittrekbare perlator in mat zwart (excl. boiler)

Conditie: Showmodel
Bijzonderheden: U dient deze kavel zelf te demonteren - Zonder afgebeelde accessoires / materialen (Diversen) op en in de keuken en excl. getoonde barkrukken en hangverlichting
Ter waarde van: € 63525

Productbeschrijving: Deze showkeuken staat in het beursgebouw voor de vakhandel in Duitsland waar deze keuken is gepresenteerd als high-end keuken voor het jaar 2023 en nu moet plaatsmaken voor 2024. Keuken is uitgevoerd met barblad van houtfineer - afsluitbare apparatenwand die verzonken opvouwbaar naast de hoge kasten in muur verdwijnen - Opzetkasten voorzien van 2 glazen liefdeuren met accessoireswand, waaronder aflegplanken, keukenrolhouder en 2 voorraadbussen - Rekken open gedeelte uitgevoerd in antraciet staal – 2 stuks 120 cm brede korvenkasten met 2 luxe bestekindelingen – in apparatenwand 2 korvenkasten met 4 uittrekkorven en 2 laden – granieten werkblad – uittrekkorf onder ovens - Laden en deuren voorzien van soft-close sluitingen.

Bijzonderheden: Ophalen vrijdag 9 juni 10:00 uur tot 16:00, te Klosterbauerschafter Str. 27, 32278 Kirchlengern (Duitsland)

Demontage: Demontage en bezorging van deze keuken is mogelijk. Neemt u contact op met onze servicedesk via: info@proveiling.nl voor meer informatie.
Conditie: Showroommodel
Garantie: Wettelijke fabrieksgarantie'>

Gesponsorde links

Gesponsorde links

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Minimum bod
Opdrachtgever heeft een minimumbedrag aangegeven waarvoor het kavel gegund mag worden. Indien uw bod lager is dan het minimum bod dan zal het kavel in principe niet gegund worden. ProVeiling zal uw bod wel voorleggen aan opdrachtgever en deze kan besluiten het lagere bod alsnog te accepteren.

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×