PHILIPS PSG8140/80 PERFECT CARE Stoomgenerator

Gesloten
 • PHILIPS PSG8140/80 PERFECT CARE Stoomgenerator
  Foto 1 van 4
 • PHILIPS PSG8140/80 PERFECT CARE Stoomgenerator
  Foto 2 van 4
 • PHILIPS PSG8140/80 PERFECT CARE Stoomgenerator
  Foto 3 van 4
 • PHILIPS PSG8140/80 PERFECT CARE Stoomgenerator
  Foto 4 van 4

-

Kavelinformatie
Veilinginformatie

Kavel gesloten

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.

Ga naar het actuele veiling aanbod of naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Doe normaal bod
Doe Auto bod

Misschien interessant in het actuele aanbod

Kookplaat: Whirlpool 6-pits inductiekookplaat Smartsense
Afzuigkap: Whirlpool AKR759/1 IX - wandschouw - afvoer 713 m³/h - 713 - 4 snelheden - LED-verlichting – vaatwasser bestendige, afwasbare aluminium vetfilters.
Oven 1: Whirlpool AMW9605/IX combimagnetron - 13 ovenfunctie met o.a. turbo hetelucht - grill - crispfunctie - binnenverlichting - digitale timer
Koelkast Whirlpool ARG8631/A++ - koelkast met vriesvak - 6th Sense - inhoud 173/18 liter - automatische ontdooiing - 1 groentelade - elektronische temperatuurregeling - LED verlichting.
Wijnkoeler: Candy CCVB 60D - 2 temperatuurzones - inhoud 38 flessen - beukenhouten rekken - Digital display - LED light
Werkblad: Kunststof in de kleur grafiet - werkbladrand stootvaste dikkant - hoogte werkblad ca. 92 cm
Spoelbak: Franke grafiet spoelunit van gietmarmer met afdruipdeel en kraanplateau - voorzien van waste (draaiknop voor afvoer openen en sluiten)
Kranen: dps Design één-hendel keukenmengkraan - kleur zwart

Conditie: Showmodel
Bijzonderheden: U dient deze kavel zelf te demonteren - Zonder afgebeelde accessoires / materialen (Diversen) op en in de keuken en getoonde barkrukken en hangverlichting
Ter waarde van: € 23890

Productbeschrijving: Een modern design eiland keuken in eigentijdse kleurstelling – deze Duitse kwaliteitskeuken is voorzien van een bar opzetblad van 120 x 60 cm, dik 8 cm in de kleur oud eiken natuur repro – kamerzijde eiland voorzien van 3 onderkasten met 2 schuifdeuren om nissen in de kleur oud eiken repro natuur variabel te bedekken – spoelonderkast met extra kunststof beschermbodem – hoekonderkast met 2 stuks uitdraaibare wegzetplateaus met aluminium reling) – 2 korvenkasten van 90 met totaal 4 uittrekkorven en lade met kunststof bestekindelingen – Werkblad voorzien van dubbel ingebouwd stopcontact met RVS deksel - wandkast met schuifdeur en LED-verlichting - Laden en deuren voorzien van soft-close - Doos met accessoires en handleidingen separaat meegeleverd - Deze showroomkeuken wordt aangeboden vanwege een totale vernieuwing van showroom

Ophalen: De ophaaldatum is vrijdag 7 juli. I.v.m. het in stand houden van de showroom voor de verbouwing, indien U deze kavel eerder wenst op te halen dan dit graag in overleg.

Demontage: Demontage en bezorging van deze keuken is mogelijk. Neemt u contact op met onze servicedesk via: info@proveiling.nl voor meer informatie.
Conditie: Showroommodel
Garantie: Wettelijke fabrieksgarantie'>

Gesponsorde links

Gesponsorde links

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Minimum bod
Opdrachtgever heeft een minimumbedrag aangegeven waarvoor het kavel gegund mag worden. Indien uw bod lager is dan het minimum bod dan zal het kavel in principe niet gegund worden. ProVeiling zal uw bod wel voorleggen aan opdrachtgever en deze kan besluiten het lagere bod alsnog te accepteren.

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×