« Veiling van diverse kloostertafels, keukenstoelen & een partij tafelbladen te Vriezenveen

« Steigertafels

Steigertafel type Noa - kleur Onbehandeld - Wit onderstel - Afmetingen: 240 x 100 cm

Kavel nummer: 7008-36

Steigertafel type Noa - kleur Onbehandeld - Wit onderstel - Afmetingen: 240 x 100 cm

zaterdag 24-06-2017 19:40

« Steigertafels - Kavel 6 van 6

Omschrijving

41654 Steigertafel type Noa

Uitstraling Steigertafel type Noa
Steigertafel type Noa heeft een zachte, en tegelijkertijd robuuste uitstraling. Het heeft veel karakter en dankzij het witte onderstel oogt de type Noa Steigertafel erg levendig. Het massief Grenen tafelblad ziet er natuurlijk uit waardoor hij een warme uitstraling in iedere ruimte creëert. De voel- en zichtbare houtstructuur maakt deze type Noa Steigertafel schitterend.

Decor Steigertafel type Noa
Het onderstel heeft vier poten en beschikt niet over een tussenbalk. Dankzij deze vormgeving past elke stoel met gemak onder deze tafel en kunt u gemakkelijk uw benen kwijt. De type Noa Steigertafel heeft naast een comfortabele vormgeving ook een andere goede eigenschap. Hij is namelijk erg stevig. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Normale verkoopprijs: €750,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 24 juni 2017 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Doe normaal bod
Doe Auto bod

Foto's

  • Steigertafel type Noa - kleur Onbehandeld - Wit onderstel - Afmetingen: 240 x 100 cm

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×