« Veiling van diverse kloostertafels, keukenstoelen & een partij tafelbladen te Vriezenveen

« Steigertafels DHZ Pakket

Steigertafels DHZ pakket

Kavel nummer: 7008-38

Steigertafels DHZ pakket

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Steigertafels DHZ Pakket - Kavel 2 van 2

Omschrijving

4904 Doe het zelf pakket steigerhouten tafel, deze mooie stevige en robuuste tafel is op eenvoudige manier in elkaar te zetten. En wanneer het herfst wordt dan is de tafel eenvoudig uit elkaar te halen en op te bergen. De tafel wordt geleverd met 4 ijzeren verbindingsstukken waardoor de tafel eenvoudig binnen 5 minuten in elkaar te zetten is. De tafel is een sieraad voor de tuin maar in huis zal hij ook zeker niet misstaan, De maat van de tafel is 210cm lang en 83 cm breed en wordt onbehandeld geleverd

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding uitbrengen. Zaterdag 24 juni 2017 is onze veilingmeester van deze openbare hybride veiling vanaf 19:00 tot aan het einde van de veiling aanwezig op de Tussendiepen 2 te Drachten voor het in ontvangst nemen van eventuele biedingen.

Sluiten

Foto's

  • Steigertafels DHZ pakket

  • Steigertafels DHZ pakket

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 16% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×