Richtlijnen bezorging en handlingskosten

Bezorgen van uw aangekochte goederen is doorgaans mogelijk. Er zal per order een offerte worden uitgebracht, waarbij rekening gehouden dient te worden met de extra administratieve- en logistieke kosten die dit met zich meebrengt. Orders worden in eerste instantie in het depot genomen en daarna gereed gemaakt voor bezorging. Hierdoor bedraagt de gemiddelde bezorgtijd circa 2 weken.

Indien een opdrachtgever de goederen zelf verzendt, kunnen onderstaande tarieven afwijken.

Indicatieve bezorgprijzen 2022

Brievenbuspost € 6,95
Pakketpost tot 100x50x50 CM en een maximum gewicht van 10 kg € 14,95
Pakketpost tot 100x50x50 CM en 10 kg extra verzekerd / aangetekend € 19,95
Pakketpost extra verzekerd / aangetekend vanaf 10,1 kilo – 30 kilo met een maximale afmeting van 175x78x58 CM € 29,95
1 palletplaats (euro pallet) € 95,-
Meerprijs per extra palletplaats (euro pallet) € 45,-
Toeslag voor breekbare producten (Bezorgen voor risico van de koper. Indien u dit risico niet wilt nemen, dan kunt u de ophaaldag bezoeken.) € 9,95

Procedure bezorging

 • Beslis op basis van de genoemde indicatieve prijzen of u de aangekochte goederen tijdens de ophaaldag wilt ophalen of dat u de goederen wilt laten bezorgen.
 • Indien u de goederen wilt laten bezorgen, gaat u naar uw ‘Mijn ProVeiling’ en kiest u voor het kopje ‘mijn orders & facturen’. Een voorwaarde, alvorens u een offerte kunt ontvangen, is het voldoen van uw order middels het betaalgemak iDeal. Wanneer u de betaling gerealiseerd heeft, volgt er, met blauwe letters: ‘offerte aanvragen’. Wanneer u daar op klikt, dient u een verzoek in voor een offerte.
 • Binnen 1 werkdag wordt uw offerte aanvraag in behandeling genomen en ontvangt u, wederom onder het kopje ‘mijn orders & facturen’, een verzendofferte. Wanneer u de offerte aanklikt, kunt u kiezen voor het accepteren van de offerte of het afwijzen van de offerte. Wanneer u de offerte accepteert, ontvangt u binnen 1 werkdag de verzendfactuur in uw ‘Mijn ProVeiling’, onder het kopje ‘mijn orders & facturen’.
 • Let op: de offerte is geldig tot een week na de ophaaldag. Tevens dient de betaling van de verzendfactuur binnen deze termijn te zijn voldaan.
 • Houdt u er rekening mee dat de goederen pas bezorgd worden nadat de betalingen bij ons ontvangen zijn. De bezorgtijd bedraagt gemiddeld circa 2 weken, daar de goederen getransporteerd dienen te worden naar ons depot, waarna de order nog verzend klaar gemaakt dient te worden.

Voorwaarden

 • De algemene voorwaarden van ProVeiling zijn van toepassing.
 • Het verzenden van de goederen geschiedt op risico van de koper.
 • De genoemde prijzen zijn indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. ProVeiling behoudt het recht de tarieven te wijzigen.
 • De genoemde prijzen gelden niet voor de eilanden en landen buiten de grenzen van Nederland.
 • Bij grotere kavels (machine’ s, vervoersmiddelen etc.) kunt u via het contactformulier een prijsopgave opvragen.
 • Er wordt eveneens een meerprijs berekend indien de kavels nog gedemonteerd moeten worden. Dit in overleg met de aanwezige medewerkers van desbetreffende veiling. Maak in dit geval gebruik van het contactformulier.
 • Indien de goederen retour worden gezonden ten gevolge van het opgeven van een verkeerd adres en of uw afwezigheid gedurende de bezorgafspraak, dan rekent ProVeiling een toeslag van 25% van de reeds in rekening gebrachte bezorgkosten.

Uw goederen laten verzenden

Indien noodzakelijk kunnen wij de goederen voor u verzenden.

Gesponsorde links