Deurwaardersveiling van diverse Proficiat en Gruno kruisers (zonder veilingkosten)

Nieuw !

Dit betreft een Live veiling van artikelen

Klik hier voor meer informatie...

Nieuw !

Live veiling van artikelen

Deze veiling vindt zowel via internet als fysiek plaats.

De kavels worden per stuk achterelkaar geveild. De veilingmeester maakt handmatig een kavel actief. Er kan enige tijd zitten tussen sluiting en start volgende kavel. Veiling kavel sluit 3 minuten na opening. Indien binnen 30 seconden voor sluiting veiling een bod wordt ontvangen heeft bieder wederom 30 seconde de tijd een nieuw bod te plaatsen. Verhoging van bod is minimaal 100 euro.

In deze veiling is de actieve kavel de bovenste kavel op pagina 1 van de lijstweergave of fotoweergave, te herkennen aan de  knipperende blauwe balk. Zodra de kavelveiling is afgelopen zal de lijst/fotoweergave pagina verversen en het volgende actieve kavel zal bovenaan de lijst verschijnen, net zolang tot alle kavels zijn gesloten.

Binnen de Mijn Proveiling pagina's zal het actieve kavel ook te herkennen zijn aan de blauwe knipperende balk. U kunt wel te allen tijde bieden op de overige kavels in de lijst. Er loopt maar 1 kavel af om bieders op locatie de mogelijkheid te geven zich te concentreren op 1 kavel.

De servicedesk is gedurende de veiling naast de gebruikelijke tijden ook geopend van 1 uur voor het sluiten van de veiling tot 1 uur na sluiting van de laatste kavel op telefoonnummer: 085 4865752

×

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Proficiat en Gruno kruisers

Veiling informatie

Deurwaarder Y. Reinders van Reinders en Partners Gerechtsdeurwaarders veilt executoriaal in samenwerking met ProVeiling diverse Proficiat kruisers.


Extra informatie

Het goed wordt executoriaal geveild door deurwaarder Y. Reinders. De regels, zoals gesteld in het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering die van toepassing zijn ten aanzien van een executoriale veiling, zijn van toepassing aangevuld met de algemene voorwaarden van ProVeiling.

De veiling is sterk afwijkend ten opzicht van reguliere ProVeiling veiling.

Er wordt geen opgeld gerekend. Kavels sluiten per stuk achter elkaar op volgorde kavelnummer. Na verhoging wordt de sluitingstijd verlengt met 30 seconden. Kavels worden zonder voorbehoud gegund aan hoogst biedende.

De veiling is een hybride veiling: bieden kan zowel online als op de locatie op de Tussendiepen 2; 9206 AD te Drachten (aanvang 22 augustus 2017; 18.00 uur). Indien de veiling niet voor 20.00 uur is afgerond zal deze de volgende werkdag vanaf 07.00 uur worden voortgezet onder dezelfde situatie zoals genoemd. Koper ontvangt voor 23 augustus 2017 12.00 uur een factuur. De koopsom dient voor 23 augustus 2017 16.00 uur voldaan te zijn. Ophalen van de zaken dient plaats te vinden op 25 augustus 2017 van 8.00 tot 16.00 uur nadrukkelijk op aanwijzing van deurwaarder of veilingmeester ProVeiling. Hier kan alleen van afgeweken worden indien er een schriftelijke overeenkomst tussen koper en ProVeiling is afgesloten.

De te veilen zaken kunnen alleen bekeken worden op de aangegeven kijkdagen.

Algemene informatie

Aantal kavels:
7

Catalogus:
Download hier de catalogus

Type veiling:
LIVE Veiling

Verkoopmeester:
ProVeiling. Neem contact op.

Herroepingsrecht:
N.V.T. Meer info...

Betaalwijze:
iDeal (bij voorkeur), Bank en Contant

Locatie

Tussendiepen 2
9206AD, Drachten

Categorie Einde vanaf Nog

Proficiat en Gruno kruisers

22 aug 2017 19:50 Gesloten

Gesponsorde links