Deurwaardersveiling van diverse Proficiat en Gruno kruisers (zonder veilingkosten)

Nieuw !

Dit betreft een Live veiling van artikelen

Klik hier voor meer informatie...

Nieuw !

Live veiling van artikelen

Deze veiling vindt zowel via internet als fysiek plaats.

De kavels worden per stuk achterelkaar geveild. De veilingmeester maakt handmatig een kavel actief. Er kan enige tijd zitten tussen sluiting en start volgende kavel. Veiling kavel sluit 3 minuten na opening. Indien binnen 30 seconden voor sluiting veiling een bod wordt ontvangen heeft bieder wederom 30 seconde de tijd een nieuw bod te plaatsen. Verhoging van bod is minimaal 100 euro.

In deze veiling is de actieve kavel de bovenste kavel op pagina 1 van de lijstweergave of fotoweergave, te herkennen aan de  knipperende blauwe balk. Zodra de kavelveiling is afgelopen zal de lijst/fotoweergave pagina verversen en het volgende actieve kavel zal bovenaan de lijst verschijnen, net zolang tot alle kavels zijn gesloten.

Binnen de Mijn Proveiling pagina's zal het actieve kavel ook te herkennen zijn aan de blauwe knipperende balk. U kunt wel te allen tijde bieden op de overige kavels in de lijst. Er loopt maar 1 kavel af om bieders op locatie de mogelijkheid te geven zich te concentreren op 1 kavel.

De servicedesk is gedurende de veiling naast de gebruikelijke tijden ook geopend van 1 uur voor het sluiten van de veiling tot 1 uur na sluiting van de laatste kavel op telefoonnummer: 085 4865752

×

Categorieën in deze veiling

Alle kavels
Proficiat en Gruno kruisers

Categorieën in deze veiling

Geen kavels gevonden.

Categorieën in deze veiling

Alle kavels - Proficiat en Gruno kruisers

Categorieën in deze veiling